Hur man byter bakre högtalarna i en 2000 Grand Prix

Om högtalarna på 2000 Pontiac Grand Prix är trasiga, eller bara inte ge dig den ljudkvalitet du vill, ersätter dem det självklara svaret. Men om du inte har bytt högtalare i en bil innan du kan hitta dig själv bara lite skrämd av processen. Det finns ingen anledning till oro. De bakre högtalarna i din Pontiac är lättillgängliga om du har lite tid och några grundläggande verktyg i din verktygslåda. Saker du behöver
10 mm och 18 mm hylsor med förare
Panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Reach under den främre kanten av baksätet och greppa de två ringarna - en på vardera sidan av sätet. Dra ringarna framåt för att lossa och ta bort dynan. Ta kudden ur bilen.
2

Lossa och ta bort de två 10 mm och två 18 mm muttrarna ligger under den nedre kanten av ryggstödets kudde. Skjut ryggstödets kudde uppåt och sedan dra den framåt för att ta bort. Ta kudden ur bilen.
3

Sätt den smala kanten på din panel verktyg under kanterna på klämmorna på framkanten av den bakre däck. Klippen är runda plast knappar. Bänd klipp ut med panelen verktyget.
4

Dra den bakre däcket panelen framåt för att ta bort och ta ut den ur bilen.
5

Lossa och ta bort fyra skruvarna på omkretsen av varje högtalare på akterdäck. Dra högtalarna ur däcket och dra ur kontakten på baksidan av varje högtalare.
6

Plug dina nya högtalare i och ersätta dem i leken. Testa högtalarna, sedan skruva fast dem på plats och återmontera akterdäck och sittdynor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81487.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.