1990 års Camaro Stereo tråd färger

Ford och Chevy fejd för marknadsdominans i muskel-bil segment antänds i början av 1900, men Ford lagt till en extra logg på elden med 1964 versionen av Mustang. Chevy dumpade en gallon bensin på elden 1967 med lanseringen av Camaro, starta ett fullskaligt krig. Kriget rasade på i 35 år, tills den tillfälliga avskaffandet av Camaro efter 2002 års modell. 1990 års Camaro kom standard med en AM-FM-radio-system, och hade en CD eller kassett spelare tillgängliga. Veta stereo ledningar koder hjälper mycket när du installerar en eftermarknad radio. Konstant effekt

1990 Camaro radio lagrar en klocka inställning och din favorit förinställda stationer, även efter att du stängt av motorn. Det gör detta med hjälp av en stadig dos av 12 volt från batteriet. Denna tråd är oberoende av huvudströmbrytaren tråden som sätts radion på och av. Denna konstant effekt tråd är orange i färgen.
Switched 12-volts

bytte 12-volt är den elektriska källan ansvarar för att förvandla din 1990 Camaro s radio på och stängas av med tändningsnyckeln. Denna tråd får en 12-volts kraftflödet endast när nyckeln är i "Acc" eller "Run"-läge - detta förhindrar att batteriet laddas ur om du glömmer att stänga av radion. Denna tråd är gul i färgen.
Ground

1990 Camaro radio kräver en bra kropp marken för att slutföra 12-volts krets av el. Utan en god jordkontakt, kan du orsaka allvarliga skador på radion och bilens elsystem. Jordledningen på 1990 Camaro är svart i färgen.
Motorantenn

1990 Camaro har en makt antenn som kollapsar in i framskärmen när den inte behövs. Den motor som höjer och sänker antennen kräver en trigger tråd för att aktivera det. Denna tråd på 1990 Camaro är rosa i färgen. Addera Radio Belysning

1990 Camaro radio har två belysning ledningar. Man ger ström till radions ljus och den andra reglerar ljusstyrkan på lamporna. Den huvudsakliga belysningen tråd för Camaro radio är grått, och dimmern tråd - den som styr ljusstyrkan - är brun
Högtalare

1990 Camaro. har en fyra-högtalare ljudsystem. Chevy monterade två 4-by-6-tums högtalare i toppen av instrumentbrädan. De två bakre högtalarna är 6-för-9 inches och monterade i sidstyckena. Den vänstra främre högtalaren positiva tråd är tan och dess negativa kabeln är grå. Den högra främre högtalarens positiva tråd är ljusgröna och dess negativa tråd är mörkgröna.

Camaros vänstra bakre högtalaren positiva tråd är brun och den negativa kabeln är gul. Den högra bakre högtalare positiva tråd är mörkblå och dess negativa tråd är ljusblå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82795.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.