Hur man installerar en 2009 Silverado Subwoofer

Den 2009 Chevy Silverado är en stor lastbil. Den har massor av utrymme, och är kapabel eller bogsering och dragande en hel del redskap. Dock gör högtalarsystemet lämna lite att önska. Uppgradering av stereo kommer att göra några långväga resor du tar passera en lite snabbare, och gör det starkare och roligare när du tar ut den för natten. Om du vill ha en bättre stereo, sedan installera en subwoofer är viktigt för att få bas volym och fortplantning du vill. Saker du behöver
Subwoofer box
Subwoofer
Högtalarkabel Skruvmejsel
Skruvar
trälim
Tyg lim
Kraftig kardborre
Visa fler instruktioner
1

Mät området bakom baksätena. Självklart varierar storleken på detta område kraftigt mellan Chevy regelbundna hytten, den förlängda hytten och besättning modeller cab.
2

Mät storleken på din subwoofer box, och kontrollera att det kommer att passa in i området du har tillgängligt. Om du inte kan hitta en som är rätt storlek, så du kan bygga en egen låda.
3

Bifoga en högtalarkabeln till terminalen locket på baksidan av högtalarlådan, och kör den till subwoofern. Anslut sedan kablarna till högtalaren. Placera subwoofern i sin position i skåpet, och fäst den med skruvar.
4

Limma remsor av kardborreband på undersidan av högtalaren lådan med trälim. Limma remsor på mattan i området bakom framsätena med tyg lim. Gå med de två bitar av kardborreband håller subwoofer rutan på plats.
5

Kör en tråd från din förstärkare till subwooferns position rutan. Du måste dra kabeln på olika platser, beroende på var din förstärkare relativt baslåda. Dra trådarna under kanten på mattan och trim genom att lyfta kanten med en skruvmejsel och arbetar tråden undertill.
6

Fäst högtalarkabeln till baksidan av subwoofern rutan. Placera subwoofern rutan i läge på kardborreband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82191.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.