Hur man ansluter datorn MP3 Audio till en bilradio

Regelbundna förare kan relatera till den frustration som kan komma från att lyssna på radio för mycket. Mellan DJs och reklamfilmer, att hitta bra musik på radion kan vara svårt. Så, varför inte klippa ut mitt mannen och spela dina MP3-filer via din bilradio? Beroende på var dina MP3-filer sparas, kan metoden variera något, men att få bilen ordentligt inställd på att göra det är extremt lätt. Saker du behöver
Tomma CD-R
Visa fler instruktioner, Skapa en CD
1 När den används som en MP3-CD kan CDs innehåller 650MB till 700 MB data.

Skapa en spellista av MP3-filer som du vill använda för att lyssna på din dator, se till att den totala storleken stannar inom CD lagringskapacitet. Traditionellt kan en CD lagra 650 MB till 700 MB när den används som en MP3-CD.
2

Sätt alla dessa låtar i en mapp och kom ihåg var den finns på datorn.
Sida 3

Öppna upp din CD-bränning och ändra brinnande programvarans inställningar till "MP3 CD" eller "Audio CD". Lägg mappen med låtar i ditt program brinnande kö.
4

Placera den tomma CD-R-skiva i datorn och klicka på "Burn" för att producera en cd.
5

Sätt in CD bilens CD-spelare och trycker på "Play"-knappen.
använder en FM-sändare
6 Spela din MP3-spelare via bilstereon endast kräver en FM-sändare .

Anslut iPod/MP3 spelare FM-sändare till bilens cigarettändaruttag. Om sändaren är stor i storlek, justera placeringen så att den är lätt åtkomlig från förarsidan.
7

Slå på bilens radio och ställa in FM-sändaren till en öppen station. Vanligtvis kanaler under 90MHz fungerar bäst, men du är bara ute efter en frekvens som inte har något som sänds på den.
8

Anslut sändaren till din iPod/MP3 spelare. För iPod vänliga sändare, kommer du koppla in en manlig iPod-kabeln änden till din egen iPod. De flesta MP3-spelare sändare bara använda en 3,5 mm hörlurar kabel, men --- ansluta två genom att sätta i sändarens kabeln till MP3-spelaren.
9

Välj en låt via enhetens meny för att spela det via bilstereon. Eftersom bilen behandlar sändaren som en vanlig radiostation, anpassningsmöjligheter som gynnar och förändringar equalizer är möjliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81663.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.