Hur Wire en Nissan Maxima Radio

En av flaggskeppet fordon för Nissan raden av bilar, har Maxima varit en av företagets mest sålda modeller i årtionden. Maxima har mer komfort alternativ än basen modeller av Nissan fordon, vilket innebär att det finns ett antal ytterligare delar du behöver för att komma runt när ledningar en radio i bilen. Medan de specifika instrumentbrädan komponenter kommer att variera beroende på vilket år din Nissan Maxima, den övergripande processen för installation och kopplingar en ny radio är desamma som de är för någon annan bil. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench in
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna strax under askkoppen samt trimma från runt växelspaken och mittkonsolen. Lossa skruvarna radion och andra tillbehör på plats och ta bort dem.
2

Koppla bort den negativa kabeln från batteriet. Var uppmärksam på placeringen av trådarna när de kör den gamla radion, du kommer att använda dem för att ansluta till den nya. Ta bort de gamla ledningarna och kablage och ta den gamla radion ur fordonet.
3

Kör kablarna från högtalarna på baksidan av den nya radio-och fäst dem i enlighet med tillverkarens instruktioner (beroende på vilken typ av radio du köpt). Fäst radioantenn samt förstärkaren om du har en.
4

Skjut den nya radion igen i instrumentbrädan facket. Sätt tillbaka skruvarna som håller den på plats och ersätta alla paneler du bort under demonteringen. Dra allt med en skiftnyckel, skruvmejsel eller uttag beroende på vad som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82146.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.