Hur Wire en Honda Stereo

När det är dags att koppla upp en ny stereo i en Honda bil, veta färgkodade kopplingsschema gör projektet lättare att utföra. Om möjligt, köpa en färdig sele som ansluts till baksidan av stereon huvudenheten och i selen finns i instrumentbrädan. Dock är det första du ska göra för att ha en plan. Vet du vad du ska göra och hur du ska göra det innan du river den första tråden. Skriva ner de logiska steg hjälper till att undvika misstag. Leta efter de negativa och positiva markeringar på baksidan av högtalarna. Saker du behöver
Wrench
Wire strippor
Löd
Lödning
pistol
Visa fler instruktioner
Honda Wiring
1

Koppla bort den negativa batterikabel med en skiftnyckel. Skala av ca 1/2 tum av isoleringen från ändarna av trådarna som kommer från Honda stereo hjälp av kabelskalaren. Anslut den bruna kabeln med en svart rand till den negativa polen på den högra främre högtalaren. Den positiva polen på samma högtalaren blir den röda tråden med en grön rand.
2

Para upp den grå tråd med en svart rand och blå kabel med en grön rand för vänster fronthögtalare. Den gråa och svarta kabeln är för negativa högtalaranslutning medan den blå och gröna tråd är för positivt samband.
3

Mata den bruna kabeln med en vit rand på den genom hålet i den negativa polen på högra bakre högtalaren. Den röda tråden med den gula randen går på den positiva sidan av högtalaren.
4

Kör grå tråd med vit rand och blå kabel med en gul rand till den vänstra bakre högtalaren. Den grå är den negativa och den blå är det positivt.
5

Anslut den svarta kabeln till en skruv eller bult så det är en fast anslutning till kroppen av fordonet. Detta är jordkabeln.
6

Tråd den gula kabeln med röd rand till tändningslåset. Den vita kabeln med den gula randen ansluter till den positiva polen på batteriet.
Typiska New Wire Ekvivalenter
7

Använd enfärgade ledningarna för de positiva polerna på högtalarna enligt följande: den grå kabeln ansluts till den högra främre högtalaren medan den lila ansluts till den högra bakre högtalaren. Den vita kabeln är för vänster front och den gröna kabeln är för vänster bak.
8

Anslut matchande färg tråd med en svart rand till de negativa polerna i högtalarna. Till exempel får rätt fronthögtalare den grå tråd med en svart rand.
9

Hook upp den röda kabeln till tändningen och den gula sladden till batteriet. Den svarta kabeln är jordkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82373.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.