Hur Jämför Bil Subwoofers

Lägga till en subwoofer till din bil är ett bra sätt att lägga till lite dunka och ljudkvalitet på din musik. Det finns många bil subwoofer alternativ på marknaden så här är några tips som hjälper dig att jämföra bil subwoofers och välja den bästa matchningen för din resa. Instruktioner
1

mäta ut ditt utrymme. Subwoofers finns i alla former och storlekar, så den första sak att tänka på när du jämför olika subwoofers är det utrymme där du kommer att installera din subwoofer. Mät höjd, bredd och djup. Också göra anteckningar om plats, såsom stammen eller baksidan av en SUV, och diagram grundformen av området.
2

Bestäm ett hölje typ. Du kan hitta många subwoofer paket bestående av både subwoofern och en inneslutning. Om du vill anpassa, kan du köpa separata subwoofers och inhägnader så att du kan mixa och matcha. Du kan också köpa röret subwoofers och tunna subwoofers som inte kräver traditionella kapslingar. Kom ihåg att inneslutningen verkligen kan påverka ljudet, så lyssna på vad typ av låda du funderar att se till att den uppfyller dina öron.
3

Hitta den bästa storleken på drivrutinen för behov. Föraren storlek är den dimension av woofer. Större element ger mer bas, renare ljud och potential för mer volym men är oftast dyrare. 8-tums subwoofers är ganska standard och ett bra ställe att börja. Större subwoofers kommer i 12 till 15 tum sortiment, och du kan få mindre subwoofers som är runt 6 inches.
4

Kontrollera kraftbehov. Om du redan har en förstärkare för din bilstereo, se till att kontrollera makten betyg för subwoofers du jämför. Du kanske måste köpa en förstärkare för att driva subwoofern.
5

Välj en subwoofer som passar din budget. Den största hänsyn för att jämföra subwoofers prioriterar dina behov och hitta subwoofern med det bästa värdet. Om du har en stor budget, överväga en subwoofer med en större förare, byggda med material av hög kvalitet och som har flera talspolar. Om din budget är mer begränsad, plocka de kvaliteter som är viktigast och hitta var du kan göra uppoffringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80420.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.