Hur man driver en Amp Wire en Saturnus

När du uppgraderar en Saturn ljudanläggning, det finns tre områden som är angelägna: stereo däck, högtalarna och förstärkaren. Stereo däck och högtalare kräver förändringar i hårdvara på en fast plats. Att uppgradera förstärkaren (eller lägga till en) kräver ledningar förfaranden som tar uppmärksamhet. Saturn ägare kan välja en installation av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller du kan utföra installationen själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Drill
gummigenomföringarna
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabel (eller jordkabel) från Saturnus batteri. Den jordkabel är den svarta kabeln som ansluter batteriet till ramen eller chassit på Saturnus. Använd en kryssmejsel för att lossa klämman som håller en jordkabel till den negativa batterikabeln.
2

Anslut förstärkarens ringkabelsko till pluskabeln på batteriet. Ta bort säkringen från ringen terminalen innan du ansluter till batteriet.
3

Borra hål från motorrummet till det inre kabin Saturnus.
4

Borra hål från stereon dockan till passagerarsidan golvyta.
5

Montera förstärkaren i bagageutrymmet på Saturnus. Du kan också välja att stuva förstärkaren under ett säte.
6

bort panelerna som håller mattan på bottnarna av dörröppningar. Använd en trim borttagningsverktyg att bända plastremsor från Saturnus.
7

Dra nätkabeln på vänster sida av Saturnus, från öppningen i fronten, hela vägen till baksidan.
8

Borra hål på båda sidor av hytten till stammen facket. Placera gummiringarna i hålen för att skydda kablage.
9

Kör signalkabeln från öppningen till stereon däck till öppningen på bålen.
10

bort stereo från kajen. Med hjälp av en trim pry verktyg, ta bort instrumentpanelen runt stereo. Skruva loss de fyra Phillips-skruvar som håller fast stereon i sin docka. Dra stereo ut precis tillräckligt långt för att nå anslutningarna på baksidan.
11

Anslut signalkabeln och förstärkaren "turn on" leda till stereon. Mata kablarna genom öppningen skapas vid stereo docka webbplatsen och infoga dem i lämpliga uttag.
12

Placera "turn on" ledningar och signalkablar längs Saturnus under mattan och anslut dem till förstärkaren monteras i bagageutrymmet.
13

Placera ström-ledningar från motorrummet vid batteriet, genom brandväggen på den skapade öppningen, utmed längden av saturn, och in i stammen genom den skapade öppningen.
14

Anslut strömkabeln till förstärkaren.
15

Sätt tillbaka mattan till den inre våningen av Saturnus. Lay mattan och fäst plast paneler vid dörröppningar. Byta panelerna kan göras för hand med en måttlig mängd kraft.
16

tillbaka stereon i sin docka. Skruva fast de fyra skruvarna i att säkra däck. Byt trim panel för hand.
17

in säkringen i förstärkarens ringkabelsko.
18

Återkoppla jordkabeln till Saturnus batteri. Placera klämman runt minuskabeln, dra åt skruven med en kryssmejsel. Klämman blir tätt nog när klämman inte kan flyttas runt minuskabeln för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80693.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.