Hur man gör Subwoofers Louder

Om du vill öka styrkan på dina befintliga subwoofers, det finns många låg-såväl som högre kostnad alternativ för dig. Det är oerhört viktigt att ha en kvalitet förstärkare som kommer att dra full nytta av ditt befintliga subwoofersystem ' s makt kapacitet. Att ha rätt storlek och typ av baslåda kommer också att spela en viktig faktor när det gäller att klämma ut varje bit av potentiella dina subwoofers har. Det är också viktigt att anslutningarna till din förstärkare är korrekt gjort när du använder en kabelsats som rekommenderas av tillverkaren för att säkerställa bästa prestanda. Saker du behöver
Subwoofer specifikationsblad
Förstärkare bruksanvisning
Lämplig storlek och typ av baslåda
Lämplig förstärkare för dina subwoofers
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera kablarna konfigurationen eftersom det gäller subwoofern till din förstärkare. Om din förstärkare är ” BRYGGKOPPLINGSBAR, ” tråd talaren leder tillsammans parallellt (de negativa högtalarkablar tvinnas ihop, liksom den positiva högtalarkablar vridna eller sammankopplade). &Quot; Bridging förstärkaren " betyder helt enkelt att kombinera både vänster och höger kanal tillsammans för att bilda en mer kraftfull mono kanal, kolla med din förstärkare ’ s dokumentation för att ta reda på vilka högtalarterminaler som ska användas för att överbrygga (vissa märken kan kalla för dig att använda den vänstra kanalen pluspol och den högra kanalen negativt, medan andra kan kräva användning av den vänstra negativa och höger positivt).
2

Rådfråga din förstärkare ’ s manual med hänsyn till justering av förstärkningen, delningsfilter och bass boost kontroller. Inledningsvis bör du ställa in din vinst och baskontroll uppsving för den minsta inställningen, vrid upp volymen på stereon innan punkten för distorsion från dina höga range högtalare och sedan gradvis öka förstärkningskontrollen /bass boost inställningar innan hörbar distorsion uppstår från subwoofers.
3

Kontrollera att du använder rätt storlek och typ av hölje för dina subwoofers. Specifikationen som medföljde dina subwoofers ger dig den rekommenderade typen och storleken av hölje som gör att du kan få ut det mesta av ditt system. Om du redan har den rekommenderade typ och storlek av kapsling för dina subwoofers, prova inför subwoofers med en annan vinkel genom att vrida höljet runt antingen vänd bort eller mot lyssningspositionen i fordonet (detta kan hjälpa direkt /spegla de låga frekvenserna mot du genom att bättre utnyttja den naturliga akustiken i bilen).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81624.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.