Hur Wire en Capaciter till din förstärkare

En bilstereo kondensator är utformad för att ge extra kraft till förstärkaren när den behövs. Utformningen av kondensatorn används för att avge stora mängder el snabbare än fordonets batteri. Detta är idealiskt för förstärkare eftersom deras elektriska behov varierar beroende på den musik som spelas. Utan en kondensator förstärkaren kan ge en sänkning av den mängd elektricitet tillgänglig för själva fordonet. Installera en kondensator är en enkel process som kan göras med hushåll verktyg. Saker du behöver
Öppna gaffelnyckel
Avbitare
sidavbitare
Ringterminaler
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Koppla fordonets kraftförsörjning genom att lossa plintarna och dra dem bort batteriet.
2

Hitta en plats att installera kondensatorn. Detta är idealiskt inom två meter från förstärkaren, på en plats som du kan köra strömkablarna från förstärkaren till kondensatorn.
3

Skär den positiva (röda) och negativa (svarta ) strömkablar som kommer från förstärkaren, till den plats där du installerar kondensatorn.
4

Strip 1/2 tum av isoleringen från de två skär kabelns ändar. Installera en ring kontakt på varje tråd genom att skjuta det på och komprimera den med tång.
5

Lossa anslutningarna på kondensatorn och skjut både positiva terminaler trådring över den positiva polen på kondensatorn. Dra åt terminalen ner.
6

Slide både negativa trådring terminaler över den negativa polen på kondensatorn och dra terminalen ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82683.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.