Hur man installerar en stereo i en Geo Tracker

Geo Tracker är ett roligt litet fyrhjulsdrift med en vik tillbaka bakre takpanelen och ett attraktivt pris. Uppgradering av stereo i Geo Tracker lägger förbättrat ljud och up-to-date funktioner. Byta stereo ut är ett enkelt projekt som tar de rätta delarna och ungefär en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kabeln från den negativa sidan av batteriet . Ställ in kabeln så att den inte kommer i kontakt med några metalldelar.
2

bort vreden klimatkontroll från instrumentbrädan. Dra ut askkoppen och leta efter två skruvarna på undersidan av beklädningsdetalj, om din har dessa skruvar, ta bort dem, men inte alla modeller har dem. Bänd det övre högra hörnet av surround trim. Fortsätta tillämpa fast tryck för att lossa alla de kontakter som du arbetar mot botten. Avlägsna trimningsstycke och ställ den åt sidan.
3

Lokalisera skruven på varje sida av huvudenheten och ta bort dem båda. Dra stereo från Geo Tracker streck och lossa kablarna från baksidan av radion.
4

Skjut den nya stereon i GM Radiomonteringssats och fäst det på plats med de medföljande skruvarna. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och sedan till baksidan av den nya radion.
5

Anslut antennkabeln till stereon och skjut hela enheten i instrumentbrädan tills du hör att den snäpper plats. Byt ut negativa batterikabeln och slå på stereon på. Testa kontroller och högtalare för att säkerställa att de fungerar innan knäppa trimringen och klimat knappar kontroll på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80468.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.