Hur du köper en Panasonic Unit Bil Head

Panasonic är känd för hemelektronik som platt-TV, digitalkameror och telefoner. Panasonic erbjuder också många produkter för mobilt ljud, inklusive enheter bil huvudet. Det finns flera olika modeller av huvudenheter från Panasonic, så här är några saker att tänka på innan du köper. Instruktioner
1

Börja med en CD-huvudenhet. Mest alla Panasonics huvudenheter kommer att spela CD-skivor, men kontrollera om huvudenheten kommer att spela CD-skivor som innehåller MP3-eller WMA-filer. Titta också för Panasonic huvudenheter som kommer att arbeta med iPod eller annan MP3-spelare.
2

Räkna ut vad extramaterialet är viktigt för dig. Vissa Panasonic huvudet enheter har Bluetooth så att du kan ringa samtal handsfree via bilstereon. Många Panasonic huvudenheter har skärmar av varierande komplexitet och definition. Det finns också olika typer av radiomottagare, som satellit-radio, och enheter huvudet som kan spela DVD-skivor. Räkna ut vilka funktioner kommer att motivera den extra kostnaden för dig.
3

Leta efter en Panasonic huvudenhet som har in-dash video. Panasonic gör några huvudenheter som har stora skärmar, cirka 7 inches, vilket du kan använda för att interagera med eller titta på video. Panasonic CN-NVD905U, till exempel, har videouppspelning samt ett navigationssystem.
4

Kontrollera att huvudenheten du tittar på passar ditt märke och modell av fordon. Du kan hitta en guide fordon passform på Panasonics webbplats som hjälper dig att avgöra om en huvudenhet kommer att montera i instrumentbrädan.
5

Se till att du får de nödvändiga tillbehör du behöver för att göra dig bilstereo rock. En stor huvudenheten är en bra början, men se till att du får en bra uppsättning högtalare, en subwoofer om du ville det lagt dunk, rätt förstärkare och allt annat du behöver för ditt system.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80417.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.