Hur Wire en radio i en 1990 BMW 535

Den 1990 BMW 535 kom med en fabriksmonterad radio med en AM /FM-mottagare och kassettspelare. Ägarna har nu många val i format av bil underhållning tillgängliga, med eftermarknaden alternativ inklusive MP3-spelare, DVD-spelare, satellitnavigering och mobila anslutningar telefon. BMW 5-serie ägare som önskar installera en up-to-date eftermarknaden radion måste först ta bort den gamla stereon, sedan anpassa ledningarna och bostäder för att möjliggöra den nya radion för att passa och fungera i 535. Saker du behöver
Skiftnyckel
platt skruvmejsel
Torxnyckelsats
BMW Radioinstallationssats
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på bilbatteriet, en skiftnyckel.
2

bända öppna små dörrar på vardera sidan av radion med en liten skruvmejsel. Vrid insexskruvarna dolda under tre till fyra gånger motsols för att lossa stereon från sina låsflikar. Dra stereo ut ur höljet. Koppla av kablage, och dra ut kabeln radioantenn.
3

Fäst hylsan radioanläggning, om de tillhandahålls med den nya stereon, till monteringssats fronten. Böj flikarna på installationen hylsan till de tillhandahållna spåren i frontpanelen för att fästa fronten. Skjut in den nya radion i monteringshöljet tills det klickar på plats.
4

Anslut kablage från BMW till kabelstammen adaptern. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till kabelstammen av den nya radion. Skjut anslutningarna tillsammans tills de snäpper på plats. Anslut den svarta radion antennkabeln i antennuttaget på baksidan av den nya radion.
5

Skjut den anslutna enheten i instrumentbrädan huset, se till att inte fälla någon av ledningarna. Skjut in aggregatet tills det klickar på plats. Återanslut bilbatteriet. Testa installationen genom att slå på stereon, och kontrollera att funktionerna arbetar alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82135.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.