Hur man installerar en stereo i en 1998 BMW 740i

BMW 7-serien har många praktiska funktioner. Men efter tid vissa av dessa kan bli inaktuell. Den 1998 BMW 740i, till exempel, har en kassett /CD-spelare som vissa förare kan finna lämpliga för deras behov. Andra kanske vill ha mer moderna bekvämligheter, som kräver installation av en ny stereoanläggning. Byta stereo i en 1998 BMW 740i kommer att kräva viss mekanisk erfarenhet och rekommenderas inte för nybörjare. Saker du behöver
Aftermarket stereo trim kit
Aftermarket ledningsnät
spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Justerbar skiftnyckel
Shop trasor
Visa mer instruktioner
1

Öppna bilens huv och lokalisera batteriet. Använd en justerbar skiftnyckel för att ta bort kabeln ansluten till den negativa batteripolen. Vira metallen slutar med en trasa och lägg åt sidan.
2

Lokalisera de två trim rutor placerade på vardera sidan av beståndet stereo. Vira en spårskruvmejsel i en ren butik trasa och försiktigt bända bort trim kvadrater. Ta bort de två exponerade skruvar på varje sida av stereon med en stjärnskruvmejsel. Ta försiktigt bort stereon genom att dra bort den från konsolen. Addera 3

bort alla kablar som är anslutna till stereon samt antennkontakt. Montera monteringsbeslag som finns på eftermarknaden stereo trim kit till den nya stereoanläggning. Anslut eftermarknaden kablage och antenn kontakten på baksidan av den nya stereon. Anslut den ursprungliga tråden kontakten i den kvinnliga slutet av eftermarknaden kablage.
4

försiktigt drar ledningarna bakom enheten i instrumentbrädan öppning. Skjut den nya stereoanläggning i öppningen, se till att kablarna inte kommer i kläm eller fångas mellan konsolen skenorna. Fäst den nya enheten med de medföljande skruvarna. Fäst den nya trimwork ingår i eftermarknaden stereo trim kit för att fylla i de exponerade utrymmen i instrumentpanelen.
5

Ta butiken duk från batterikabeln. Sätt tillbaka kabeln på batteriets minuspol och dra åt den med justerbar skiftnyckel. Kontrollera att kabeln är ordentligt åtdragna med handen för att försöka sno den. Dra fästet tills kabeln inte kan vridas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82256.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.