Hur du köper en Sony Unit Bil Head

Namnet Sony är synonymt med hemelektronik som Walkman, datorer, tv-apparater och mobiltelefoner. Sony gör också produkter bilstereo i sin Xplod linje. Det finns en rad olika Sony huvudet bilstereo enheter som utför en rad uppgifter. Här är några tips för dig som du köper en Sony bil enhet audio huvudet. Instruktioner
1

Look för en Sony huvudenhet med ett brett utbud av uppspelning kapacitet. Du kan få en Sony huvudenhet som bara spelar upp vanliga CD, men för lite mer pengar, kan du få en huvudenhet som kommer uppspelningen CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD och WMA-skivor. Detta bör ge dig massor av musik alternativ.
2

Köp en Sony huvudenhet med iPod Direct så att du kan styra din iPod via bilstereon. Om du inte kan gå någonstans utan din iPod, är detta ett bra sätt att hålla igång musiken i bilen. Som en bonus, laddar iPod Direct också din iPod och kan även väcka din iPod om den är helt slut. Om du inte har en iPod, men har någon annan MP3-spelare, leta efter en Sony huvudenhet med en Aux Lite ingång på fronten.
3

Eliminera dina sladdar och njuta av handsfree- kommunikation med en Sony huvudenhet utrustad med Bluetooth. En Bluetooth-aktiverad huvudenhet kan du ansluta trådlösa enheter, som musikspelare med A2DP, och styra dem om din bilstereo. Du kan även använda Bluetooth-anslutning med en Bluetooth-aktiverad mobiltelefon för att ringa handsfree-samtal när du kör.
4

Få en Sony huvudenhet med UniLink. UniLink kan du styra externa komponenter med din huvudenhet. Detta är vanligast med CD-växlare, men det kan också styra andra komponenter som en XM Satellite Radio-tuner.
5

Kolla in en Sony huvudenhet med DVD-uppspelning. Om du vill integrera video på din resa, erbjuder Sony ett par olika huvudenheter med videouppspelning. Du kan få en DVD Sony huvudenhet med 5.1 surround sound, en 7-tums motordriven skärm eller en monterbar 7-tums pekskärm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80415.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.