Hur till låsa upp en Factory Radio i en Chevy

Om du vill ersätta fabriken radio i din Chevy fordon med en eftermarknad version, måste du först låsa upp och ta bort den gamla radion. Även om det finns likheter i förfarandet mellan modeller och år, varierar den exakta metoden för att låsa upp radion. Konsultera en mekaniker om du inte är säker på exakt hur radion är monterad, särskilt om du har en mycket gammal bil. Saker du behöver
Wrench
Trim pinne
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln. Det kan helt enkelt snap off på vissa fordon, men på andra måste du ta bort en mutter säkra kabeln. Ta bort kabeln kan tvinga dig att återställa enheter som klockan.
2

Ta bort ramen kombiinstrumentet omger radion. På vissa modeller kommer du att förstå, pressa och dra försiktigt infattningen av sina klipp. På andra, sätter en trim pinne bakom panelen och bända bort det.
3

Se hur radion är låst på plats i kombiinstrumentet. Om det finns fyra bultarna som håller den på plats, ta bort dem med en skiftnyckel. Om det finns clips i varje ände av enheten, pressa dessa klipp samtidigt för att låsa upp radion.
4

Dra radion ur sitt säte i kombiinstrumentet. Lossa de elektriska kontakter som finns på ena sidan av radions bakdelen. Koppla jordledningen och antenn kabeln från den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80712.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.