Hur man installerar en CD-spelare i en 1998 Honda Civic LX

Honda Civic inredningen var något omgjorda för 1999, vilket gör 1998 sista årsmodellen av 1996-1998 dash setup. Installera en CD-spelare i 1996-1998 Samhällskunskap är svårare än i de flesta andra fordon, främst eftersom så många streck komponenter måste tas bort för att komma åt den. Oavsett om din Honda Civic är ett DX, LX eller EX-modellen, instruktionerna för att installera en CD-spelare är desamma. Saker du behöver
Tänger
Skruvmejsel
Hylsnyckel
CD-spelare
Installation Kit (tillval) katalog Monteringsfäste (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Bestäm om du installerar en spelare fabrik CD eller en eftermarknad CD-spelare. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, se varning nedan innan du fortsätter.
2

Pop huven och koppla bort den negativa batterikabeln för säkerheten. Koppla den negativa batterikabeln håller dig säker när du arbetar med Hondas elektronik.
3

Ta bort de två skruvarna monterade under radion. Skruvarna är direkt ovanför cigarettändaradapter.
4

Öppna handskfacket och tömma sitt fack. Ta bort skruven i det övre vänstra hörnet i handskfacket.
5

Pressa de yttre panelerna i handskfacket för att släppa klippen montera den på sin plats. Sänk handskfacket när klippen är urkopplad.
6

bort 10mm bulten som blir synlig med handskfacket helt sänkt. Bulten är i det nedre vänstra hörnet av handskfacket församling.
7

Lokalisera de tre skruvarna som bildar en triangel på förarsidan av den nedre instrumentpanelen. En är direkt under rattstången, är en direkt ovanför huvfäste och den andra är under kombiinstrumentet dimmer.
8

Snap bort nedre instrumentpanelen på förarsidan. När skruvarna tas bort, är panelen bara fästas med klämmor, som lätt sticka ut.
9

Ta bort skruven synliggörs med den lägre bort instrumentpanelen. Skruven är direkt till höger om rattstången.
10

Snap utanför centrum instrumentpanelen under radion (panelen med cigarettändare). Koppla ur cigarettändaruttaget modulen och ställ in panelen åt sidan.
11

Ta bort de två skruvarna synlig när centrum instrumentpanelen avlägsnas. Titta in i håligheten där centrum instrumentpanelen var att hitta skruvarna
12

Dra den gamla radion,. Den kommer att glida ut fritt med de borttagna skruvarna. Haka av kabelstammen och antennkabeln från den gamla radion.
13

Sätt eftermarknaden monteringssats enligt förpackningens anvisningar och anslut den nya kabelstammen och antennkabel, om du installerar en eftermarknad CD-spelare .
14

Anslut ledningsnätet och antennkabeln på baksidan av CD-spelaren. Sätt i CD-spelaren i instrumentbrädan och fäst den med de två skruvarna du tog bort från bakom centrum instrumentpanelen. Om du installerar en eftermarknad CD-spelare, montera CD-spelaren med paketet hårdvara.
15

Ersätt alla paneler i omvänd ordningsföljd. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80647.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.