Hur Wire en 2007 Toyota Stereo

Ägare av en 2007 Toyota kan hitta behovet av att byta ut sin fabrik stereo eller kan välja att uppgradera sin stereo med en eftermarknad enhet. Välj en stereo som passar dina behov bilstereo och stannar inom din budget. Du kan ha en ny enhet installeras professionellt av en bilstereo tekniker eller du kan göra det själv för att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj Toyotas huven och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriet terminalen med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

Vrid ratten växelspaken motsols och ta bort den. Bänd panelen över grindarna växellägen från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna på sidorna av lagring panelen under stereon montering med en Phillips-skruvmejsel. Ta lagring pocked från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
3

bort ventilerna från den övre instrumentpanelen panelen för hand. Ta bort de två skruvarna på toppen och botten av stereo montering med skruvmejseln. Skjut stereo montering från instrumentbrädan.
4

Ta bort de fem skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo från fästet. Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av enheten. Dra ur antennkabeln sladden från baksidan av stereon däck.
5

Skjut eftermarknaden stereo fronten adaptern i stereo fästet. Byt ut skruvarna i sidan av fästet för att matcha hålen på fronten adaptern. Skjut in den nya stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
6

Anslut Toyotas stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Anslut adapterns bly kontakterna till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya huvudenheten.
7

Skjut stereo montering tillbaka in i Toyotas stereo montering dockan. Sätt tillbaka de två skruvarna på toppen och botten av enheten med skruvmejseln. Byt ventilerna ovanför stereon och tryck ordentligt för att knäppa dem på plats.
8

Placera förvaringsficka tillbaka i instrumentbrädan öppning nedanför stereon och styr klimatet och skruva in skruvarna med skruvmejseln. Placera panelen tillbaka över skift grindar och tryck ordentligt för att knäppa fast den på mittkonsolen. Skruva på växelspaksknoppen och återgå till Toyotas batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra kabelns bulten med nyckel och stäng Toyotas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82333.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.