Hur man installerar en CD-spelare för en 97 Saturn SL2

Den 1997 Saturn SL2 kom utrustad med en enda skiva, in-dash CD-spelare. Beståndet spelaren var specialanpassat till specifikationerna för fordonets högtalare arrangemang. För Saturnus ägare som vill installera en mer kraftfull CD-spelare, eller ersätta en felaktig fabriksinstallerad enhet, har du två val. Du kan värva hjälp av en professionell ljud tekniker för att installera ditt nya CD-spelare, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och göra det själv. Saker du behöver
10 mm nyckel
7 mm hylsa och mutter enhet
Kabelstam adapter
GM antennkabel adapter
Saturn fronten adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Saturnus för att komma åt batteriet. Ta bort den svarta beläggningen över den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol inlägg med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från posten och lämna den urkopplad tills installationen är klar. Flytta till fordonets insida.
2

Leta plaststiftet kontakten på vardera sidan av mittkonsolen panel. Skjut den innersta kretsen av kontakterna för att ta bort dem från panelen.
3

Dra panelen mittkonsolen från instrumentbrädan. Koppla loss ledaren anslutningarna från baksidan av den övre delen av panelen. Ledningarna ger ström till defroster switch och kan dras rakt ur sina uttag för hand.
4

Ta bort de två skruvarna på toppen av stereo fäste med 7 mm hylsa och mutter enhet ( eller spärr). Skjut fabriken stereo framåt och bort från Saturnus instrumentbräda. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av beståndet stereo.
5

Anslut plastkontakter av Saturnus stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att märkas (eller färgkodade) för att visa var de anslutningar ska göras.
6

Anslut Saturnus FM-antennkabeln till en GM-antenn adapter. Den Saturn kabeln kommer att ansluta direkt till GM-adaptern.
7

Placera Saturn eftermarknaden fronten adaptern på stereon montering dockan. Skruva in de 7 mm skruvar som togs bort under extraktion av beståndet stereo.
8

Dra stereo ledningar (med kablage monterade adapter) och adapter antennkabeln genom framsidan av fronten adaptern.

9

Anslut ledningarna till motsvarande uttag på baksidan av CD-spelaren. Kabelnätet adapter leder kommer ansluta till uttagen på vänster sida av CD-spelarens baksida. Koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på höger sida av CD-spelarens baksida.
10

Skjut CD-spelaren i fronten adapterns öppning tills den snäpper på plats. Mata stereo ledningar och antennkabeln bakom stereon så att inte gäng direkt bakom stereon enheten själv. Kablarna skall spridas runt baksidan av stereon dockan.
11

Anslut ledningar kontakterna på baksidan av mittkonsolen.
12

Byt mittkonsolen panelen mot instrumentbrädan. Byt stöttappen kontakterna i hålen på vardera sidan av panelen. Tryck stiften på plats för att fästa panelen på instrumentbrädan. Återgå till Saturnus batteriet.
13

Placera den negativa batterikabeln klämma över den negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln till posten med hjälp av en skiftnyckel. Byt gummilager över batteripolen och stäng SL2 huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81518.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.