2007 Scion ljudinstallation

Scion fordon är utrustade med många av de funktioner som de andra fordonen som erbjuds av Toyota. Scion ägare som vill uppgradera till en mer kraftfull eller kapabel huvudenheten kan välja från en mängd olika eftermarknaden ljudsystem. Välj den enhet som passar dina behov och samtidigt håller dig inom din budget. Du kan välja att ha däck installeras av en professionell eller du kan göra det själv för att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Trim panel borttagningsverktyg
10-mm hylsa och kör
Insättningshylsan
platt skruvmejsel
Kabelstam adapter

Visa mer instruktioner
1

Öppna huven och lossa den negativa batterikabeln med en tång eller justerbar hylsnyckel.
2

Bänd kåpa som omger växelspaken bort från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg och ställa panelen åt sidan. Ta tag i sidorna av kåpa som omger stereon montering och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort de fyra skruvarna runt stereo med en 10-mm hylsa och kör.
3

Skjut fabriken stereo från stereo montering dockan och koppla de två plast ledningar anslutningar från baksidan av aktie. Dra ur antennkabeln från baksidan av stereon och upphäva huvudenheten.
4

Skjut insättningshylsan i stereo montering dockan och dra stereo ledningarna genom baksidan av hylsan. Vik metallflikarna på insidan av stereo hylsan utåt med en skruvmejsel.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya stereoanläggning. Sätt in antennens ledning i FM antenningång på baksidan av den nya huvudenheten.
6

Skjut den nya stereon i installationen hylsan tills den snäpper på plats. Byt ut de viktigaste instrumentpanelen omger stereon och styr klimatet och tryck fast i ytterkanten av panelen för att säkra det tillbaka till Scion instrumentpanelen.
7

Byt kåpa som omger växelspaken och Tryck hårt mot den för att knäppa fast den på mittkonsolen.
8

Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Dra åt skruven på klämman med tång eller skiftnyckel. Stäng huven. Testa din nya ljudenheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82249.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.