Hur att ta ut Radio i en 2001 GMC Yukon

Det finns ett antal olika komponenter på radio i en GMC Yukon. Tillsammans med det huvudsakliga radioenhet i instrumentpanelen och antennen, det finns flera högtalare installerade i dörrarna. Det finns också den bakre styrenheten ansluten till den bakre av mittkonsolen för passagerare i baksätet. Var och en av dessa komponenter kan tas ut individuellt eller tas bort alla tillsammans. Saker du behöver
Wrench
Hooked Tool Review Skruvmejsel
Trim stick
öppen nyckel
Visa fler instruktioner
Radio och bakre reglagen

1

Koppla truckens negativa batterikabeln genom att lossa muttern kabelklämma med en skiftnyckel. Detta kommer att orsaka Powertrain Control Module att förlora information som lagrats i dess minne.
2

Blockera hjulen, dra åt parkeringsbromsen och sänk växelspaken så långt du kan. Om Yukon har en tilt rattstång, luta ratten nedåt så långt det går Addera 3

Ta bort ramen kombiinstrumentet -. Ram-liknande kåpa som omger radio och heater.AC kontroller - genom att greppa den ordentligt och försiktigt dra ut det för att lossa klämmorna från panelen
4

Pressa monteringsklämmorna på radion och dra ut det ur instrumentpanelen . Lossa de elektriska kontakterna och ta bort den från lastbilen.
5

bort det övre locket på mittkonsolen genom att öppna konsolen locket och ta bort skruvarna som håller konsolen till golvet konsolen.

6

Dra upp klippen överst på konsolens baksida och luta den bakåt så att du kan komma åt de bakre reglagen sätet radio.
7

lossa de elektriska kontakterna för kontrollerna, pressa klipp för kontrollerna i och skjut reglagen ur konsolen
Högtalare Köpa och Antenn
8

bort dörrens dörrfoderpanelen -. bända upp dörrens strömbrytare med en trim verktyg eller lossa fönstret handtaget med ett fast verktyg, ta bort alla små paneler med trim pinnen, ta bort alla skruvar dörrpanelen och dra dörren upp och ut för att befria det från dess clips.

9

Tryck ned plasten fliken på toppen av varje högtalare. Luta högtalaren ut från toppen och lyft högtalaren upp från dess nedre flikarna. Dra högtalaren ur dörren och koppla dess elektriska kontaktdon.
10

Skruva antennen masten med en liten, öppen nyckel och ta bort den från flaket. Tejpa över kroppen nära antennens bas med maskeringstejp för att hålla nyckeln oavsiktligt repa lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80998.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.