Hur man installerar en 2005 Toyota Camry CD-spelare

Den 2005 Toyota Camry kom med en mängd fabriksinstallerade stereoanläggningar. Standarden däck var en AM /FM-stereo med single-disc CD-spelare. Camry ägare som behöver ersätta en felaktig aktie, eller som vill uppgradera till en eftermarknad CD-spelare, kan ha jobbet gjort professionellt eller göra det själva. Inhandla nödvändiga adaptrar för att ansluta den nya CD-spelaren till bilen ' s stereo ledningar och byta fabriken stereo för en ny modell på under en timme. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
7/16-inch hylsnyckel
Kabelstam adapter adapter
Faceplate eller installation sleeve
Visa mer Instruktioner
1

Lyft huven på Camry och koppla loss jordkabeln från batteriet. Den jordkabel ansluter den negativa batteripolen på fordonets ram. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabeln ' s klämma och lyfta kabeln från batteriet tills den nya CD-spelaren är helt installerad. Återgå till insidan av Toyota.
2

Placera beklädnadspanelen demonteringsverktyget i vecket mellan huvud instrumentpanelen och den mindre instrumentpanelen som omger klimat kontroller. Bänd panelen fri från instrumentbrädan.
3

Koppla kabelanslutningar på baksidan av rattarna klimatkontroll och ställa panelen åt sidan.
4

Grab den nedre kanten av instrumentpanelen som omger stereo och ventilationskanaler och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort panelen och ställ den åt sidan.
5

Ta bort de fyra bultar skruvar runt fabriken stereo med en 7/16-inch hylsnyckel.
6

Skjut fabriken stereo från Camry ' s stereo docka.
7

Koppla stereo ledningar kontakter och antenn kabeln från baksidan av fabriken stereoanläggning.
8

Place eftermarknaden stereo fronten adapter eller installation hylsan till den vakanta stereo docka. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan till framsidan av instrumentbrädan.
9

Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter, om din nya CD-spelaren är inte kompatibel med den Camry ' s stereo ledningar.
10

Anslut stereo ledningar (via kabelnätet adapter om det behövs) i lämpliga uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. De stereo ledningar butiker är vanligt förekommande på det nedre högra hörnet av CD-spelaren ' bakpanel. In i FM-antennuttaget
11

Anslut antennkabeln på baksidan av CD spelaren (vanligen placerad på det nedre vänstra hörnet av CD-spelaren ' s baksida).
12

Skjut CD-spelaren i stereon dockan tills den snäpper på plats.

13

Placera kåpa tillbaka runt stereon och ventiler och tryck fast runt sin omkrets tills den snäpper på plats.
14

Anslut ledningarna från instrumentpanelen nedanför stereon till uttagen på baksidan av klimatpanelen.
15

Passa klimatet styr på instrumentbrädan och tryck fast över panelen tills panelen snäpper på plats på instrumentbrädan. Återgå till motorrummet.
16

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra kabeln till posten med 10 mm nyckel. Stäng Toyota ' s huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81641.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.