2003 Nissan Radio Borttagning

Om du vill eller behöver byta radion i din Nissan bil eller lastbil, är det första steget att ta bort den gamla radion. Nissan kan inte ta alla på hög nivå säkerhetsåtgärder som vissa av sina konkurrenter, men det finns några generella åtgärder och försiktighetsmått du behöver ta. Den exakta processen för att ta bort radion kan variera beroende på exakt årtal och modell din Nissan är. Stänga Av Stäng
p Det är viktigt att stänga av fordonets kraftförsörjning innan du arbetar på något elektriskt i fordonet, inklusive radio. Allt du behöver göra är att koppla bort den negativa batterikabeln, vilket är nästan alltid svarta. På vissa modeller är den positiva kabeln som täcks av ett rött plastlock, så det negativa är ännu lättare att identifiera. Sänkning fönstren på bilen innan du kopplar är en bra försiktighetsåtgärd ifall bilens makt dör och oavsiktligt aktiverar dörrlås när du ansluter kabeln. Du kan behöva ta bort en mutter som håller kabeln på plats på terminalen. Efter frånkoppling det, ställ in kabeln någonstans säkert så att det inte kan röra terminalen.
Ta Radio

På vissa Nissan modeller, måste du ta bort klockan med sin kåpa först. Använd en trim käpp eller annat platt verktyg för att bända upp listen och släppa sina clips, koppla sedan bort klockans fästskruvar och elektrisk kontakt. Du kanske också måste ta bort handskfacket genom att öppna den och ta bort sina skruvar för att ta bort centrum bezel. I vilket fall, måste du ta bort den centrala trim bezel från instrumentpanelen på alla modeller. Ta bort alla skruvar från panelen tillsammans med alla elektriska kontakter som kan knytas till panelen för att ta bort den. Koppla bort alla elektriska anslutningar för radion tillsammans med ledningen för antennen, du kan också behöva koppla ur kontakten för luftkonditionering enheten tillsammans med bandet kontakten ansluter luftkonditioneringen till radion. Nu tar bort fästskruvarna för hela församlingen i mittpanelen och ta bort den, inkluderat fäste. Om det behövs, separera radions display från ljudanläggningen genom att ta bort dess skruvar, skruva och ta bort ljudet enheten från fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80663.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.