Hur man uppgraderar radion för en 2003 Dodge Ram 1500

för 2003 Dodge Ram 1500 levereras som standard med en enda skiva CD-spelare. Valfria stereoapparater för Ram inkluderar in-dash cd-växlare och navigationssystem. Dodge ägare som ha begär en mer kraftfull eller kapabel stereo över fabriken alternativen, hittar gott alternativ via eftermarknaden arenan. Du kommer att behöva anpassa stereo ledningar med en kabelstam för att säkerställa att den stereo kablage till Dodge Ram är kompatibel med eftermarknaden stereo du har valt. Saker du behöver
Philips-skruvmejsel
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Dodge minuspol med en 10 mm nyckel.
2

Ta bort den nedre instrumentpanelen på förarsidan med kåpa borttagningsverktyget eller en flat skruvmejsel. Addera 3

Ta bort skruven i det nedre högra hörnet av instrumentpanelen som omger stereon med en Philips-skruvmejsel. Ta bort panelen med ett platt verktyg (trim panel borttagningsverktyg eller skruvmejsel).
4

Ta den nedre kanten på instrumentpanelen och dra bort det från instrumentbrädan. Panelen kommer att hänga från instrumentpanelen genom klimatkontroll ledningar.
5

Ta bort de fyra skruvarna som omger stereon med en Philips-skruvmejsel. Dra stereo från instrumentbrädan för att komma åt kablar anslutna till baksidan av radion.
6

Koppla ledningarna från baksidan av fabriken stereo. Anslut ledningarna fabriken stereo till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo.
7

Skjut eftermarknaden stereo till stereo fäste av Dodge lastbilen. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i hörnen av stereo fäste.
8

tillbaka panelen mitten streck som omger stereon för hand. Tryck fast panelen på plats tills klämmorna snäpper panelen mot instrumentbrädan.
9

Skruva i skruven i det nedre högra hörnet av instrumentpanelen som omger stereon.
10

tillbaka den nedre instrumentpanelen till instrumentbrädan och tryck den på plats. Klippen på baksidan av panelen kommer vi åter engagerad genom att trycka runt omkretsen av panelen.
11

Byt ut negativa batterikabeln på negativa polen på batteriet. Dra kabeln till terminalen med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81073.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.