Hur man tar bort en '06 Honda Civic Radio

Om du är ägare av en 2006 Honda Civic, kan du välja att byta dina däck fabriken stereo med en eftermarknad stereoanläggning. Alternativt, kan du hitta behovet av att utföra reparationer eller uppgraderingar på stereon. I båda fallen kommer det första steget vara att ta bort stereon däck från Civic s stereo montering dockan. Du kan välja att ha stereon bort av en professionell bil ljudtekniker eller du kan göra det själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Civic huva och använda en skiftnyckel för att lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen inlägget. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Honda.
2

Ta metallringen runt skaftet på växelspaken, vrid den medsols och dra den nedåt och bort från växelspaksknoppen. Placera kåpa verktyget in i vecket mellan växellådan och frontpanel och bänd växellådan panelen från instrumentbrädan. Addera 3

Ta bort de två skruvarna nedanför stereo montering instrumentpanelen med en Phillips skruvmejsel. Ta upp på panelen som innehåller fabriken stereo och dra den nedåt tills de två clipsen skilda från instrumentbrädan.
4

Skjut stereo montering från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
5

Ta bort de tre skruvarna på vardera sidan av stereon däck med skruvmejseln. Skjut enheten från Honda stereo fästet för att slutföra radio borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81859.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.