Hur koppla in en lastbil Amp

Du kan få teater-ljudkvalitet med grundläggande förbättringar av ljudsystem för din lastbil. Att lära sig att koppla upp en lastbil amp kan du öka djupet av ljud i din bil. Haka upp en lastbil amp till makten eftermarknad högtalare och däck ljud. Saker du behöver
Förstärkare
Ström
RCA-kablar
Säkring
Jordkabel Skruvmejsel
skruvarna (en tum lång, självgängande) katalog Drill

Visa fler instruktioner
1

Parkera trucken på ett jämnt och torrt underlag med gott om ljus. Öppna passageraren och föraren sidodörrar och dra sätet så långt fram som det går. Ta bort eventuella hinder som ligger i mellan ryggstödet och den bakre väggen av hytten. För lastbilar manskapshytt, kan du behöva ta bort baksätet för att komma åt en lämplig plats för att placera förstärkaren.
2

Markera platsen där förstärkaren kommer att säkras. Golvmonterade ampere behöver distanser för att hålla förstärkaren utanför mattan för att möjliggöra ordentlig ventilation. Borra hål för varje fästskruv, lägga en spacer och fäst förstärkaren till lastbilen kroppen. Borra ett hål och anslut jordledningen från förstärkaren till den nya marken skruven borras in i lastbilen kropp. Anslut därefter förstärkaren till baksidan av stereon däck.
3

Kör RCA-kablar längs dörren trim under mattan och upp bakom radion montering och anslut dem därefter, uppmärksamma mot polariteten av trådarna. Positiva ledningar måste anslutas till positiva terminaler och ledningar med negativ polaritet måste vara ansluten till negativa terminaler för trucken amp att fungera tillförlitligt.
4

Anslut lastbilens högtalarkablarna till förstärkaren i samma sätt som RCA-kablar som leder till stereon däck. Observera polariteten för varje tråd och anslut den till rätt terminal på lastbilen amp. Kontrollera anslutningarna innan du byter baksätet i en manskapshytt lastbil eller trycka tillbaka baksätet i en vanlig lastbil. Fäst strömkabeln och smälta ihop med den positiva inlägget på truckens batteri. Din förstärkare är nu ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80946.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.