Lägga till en AUX-ingång till en Ford Auto Stereo

Lägga en extra ingång för din Ford stereo gör att du kan ansluta externa källor till bilens ljudanläggning. Att spela musik och annat innehåll från din iPod eller MP3-enhet, skulle du bara ansluta enheten till det installerade extra adapter. Du skulle också kunna ansluta en satellit radiomottagare eller annan mediaenhet utan omfattande anpassningar till ditt lager radio, med AUX-ingång. Saker du behöver
DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Phillips skruvmejsel
FM-sändare
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från Fords batteri, med hjälp av en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma på den negativa batterikabeln. Ta bort kabeln från den negativa inlägg, förrän installationen är klar.
2

Sätt DIN demonteringsnycklarna i hålen på vardera sidan av ansiktet i stereo. Dra verktyg utåt för att engagera den mekanism för borttagning. Dra de verktyg med ens kraft (vänster och höger) tills stereon tas bort från instrumentbrädan.
3

Koppla ledningarna ansluts till baksidan av stereon. Antennen och strömförsörjning till stereon blir enstaka sladdar som kan dras från stereon för hand. Högtalarkablarna kommer att levereras i en vit plast tråd bindemedel. Dra bindemedlet från stereon.
4

Anslut ledningarna från Ford till ett kabelnät adapter. (Adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var korrekta anslutningar ska göras.) Anslut kablarna i kabelstammen till Ford stereo. Anslut FM sändaren till kabelnätet adaptern.
5

Route FM-sändaren leder fram till insidan av handskfacket, bredvid stereon fäste. (FM-sändaren lådan kan förbli i stereo docka förutsatt att det finns utrymme för det som lagras bakom installerad stereo däck. Om det inte finns tillräckligt med utrymme, stuva sändaren i handskfacket.)
6 < p> Byt stereon i instrumentpanelen fästet genom att trycka stereoanläggning i fästet tills clipsen på sidan (som kopplas bort med DIN avlägsnande verktyg) åter inkopplade och radion sitter i instrumentpanelen. Dra DIN borttagningsverktygen rakt ut i ansiktet på stereon.
7

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra kabelns klämman med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80904.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.