Hur man installerar en radio i en 2001 Toyota Tundra

Den 2001Toyota Tundra var en del av den första generationen av större Toyota pick-up lastbilar. Den Tacoma (en mindre linje från Toyota) var den första lastbilen som utvecklats av Toyota till stor crossover i stora skaror till kunder som använt sina lastbilar för dagligt bruk. Den Tundra kombinerar egenskaperna hos en verk-häst med varelse bekvämligheter för en pendlare fordon. Bland varelse bekvämligheter inkluderade i Tundra är stereo. Tundra ägare som söker en ännu mer kapabel ljudsystem kan byta sin fabrik radio för en eftermarknad stereo. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
kryssmejsel
10 mm hylsa
Driver
Installation bur
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Tundra och koppla loss jordkabel från fordonets negativa batteripolen. Använd en 10-mm skiftnyckel eller tång för att lossa Toyotas jordkabel klämma. Ta bort kabeln från terminalen bly och vila bort den från batteriet. Flytta till insidan av lastbilen.
2

Dra vreden klimatkontroll från mitten av instrumentbrädan. Ta tag i rattarna ordentligt för hand och dra dem från klimatpanelen.
3

Ta bort skruvarna bakom varje ratt med en Phillips-skruvmejsel.
4

Ta bort de två skruvarna på toppen av stereon montering med skruvmejseln.
5

Ta panelen mitten streck genom öppningen på instrumentbrädan ventilationskanaler och dra bort panelen från instrumentbrädan. Koppla de två ledningar kontakterna från botten av baksidan av panelen för att helt ta bort den från instrumentbrädan.
6

Ta bort de fyra bolt skruvarna som håller stereoanläggning i stereo montering dockan. Använd en 10 mm socket och föraren att ta bort de två skruvarna på vardera sidan av fabriken stereo.
7

Skjut beståndet stereo från dockningsstationen och koppla stereo ledningar ansluten till uttag på baksidan panel av huvudenheten. Koppla den svarta antennkabeln från baksidan av fabriken radio.
8

bort stereo från stereo fäste genom att ta bort de fyra skruvarna på vardera sidan av konsolen. Använd uttaget och föraren att ta bort bulten skruvarna och sätta skruvarna på ett säkert ställe som ska användas på den nya stereon.
9

Placera installations buren in i stereo fäste. Skruva fast konsolen bultarna in i sidan av fästet för att fästa buren i hållaren.
10

Anslut stereo ledningar till den bakre panelen av utgångar på den nya stereon. De vita plast-anslutningarna på Tundra s stereo ledningar ansluter till de två uttag på vänster sida av däcket. Anslut den svarta antennkabeln i FM-antennuttaget på höger sida av den nya radion.
11

Byt stereo fästet i Toyotas stereo docka och ersätta de två bolt skruvarna på vardera sidan av enheten .
12

Anslut ledningar anslutning till försäljningsställen på den nedre kanten av instrumentbrädan. Passa in panelen på instrumentbrädan och tryck fast att snäppa tillbaka panelen på plats av stereon dockan.
13

tillbaka de tre skruvarna i öppningarna för de tre vreden klimatkontroll och placera rattarna igen instrumentbrädan. Skjut rattarna tills de snäpper på alla sina tjänster för att hindra dem från att falla av oavsiktligt.
14

tillbaka de två skruvarna ovanför stereon med skruvmejseln. Återgå till batteriet.
15

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen bly inlägget. Dra åt Tundra kabel till posten med nyckeln och stänga bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81554.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.