Installera en Amp Kit i en 2008 VW Rabbit

De 2008 VW Rabbit erbjuder en stuga perfekt för att installera en eftermarknad förstärkare eller subwoofer. Den bakre lastutrymmet har enkel tillgång till nödvändiga ledningar, och det utrymme som krävs för någon komponent. Förstärkaren kabelsats är huvudbeståndsdel i anslutning av förstärkaren, sub eller båda. Satsen innehåller kablage behövs för upprättande av strömförsörjning och signal anslutning till Volkswagens huvudenheten. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Trim panel borttagningsverktyg
Torx T-20 uttag och kör
Visa fler instruktioner
1

Dra huven-spaken på vänster sida av kanin ratten. Lyft huven och lossa båda bultarna som håller de enskilda batterikablarna med en 10 mm nyckel. Lyft kablarna från batteripolerna och ställ dem åt sidan.
2

Skjut klämman från förstärkaren kabelsats över posten av den positiva batteripolen. Placera batteriets pluskabel-klämma ovanpå ringen terminalen på den positiva polen. Dra åt klämman s bulten med nyckel. Addera 3

Anslut ström-försörjning kabeln till ingången på ringen terminalen. Nätkabeln används för att upprätta den nödvändiga strömkälla för nya förstärkare. Ta bort säkringen från hållaren på ringen terminalen. Lämna det tills förstärkaren är helt ansluten och installerad.
4

Mata kabeln genom brandväggen separera Volkswagens motorrummet och insidan av fordonet. Lokalisera öppningen bakom batteriet, och mata kabeln i passagerarens hytt. Flytta till fordonets insida
5

Bänd luckan i mitten-top av Volkswagens instrumentbräda från instrumentpanelen;. Använda en platt skruvmejsel eller trim-panel borttagningsverktyg. Ställ panelen åt sidan. Ta bort skruven från under panelen med en t-20 Torx-fattning och kör. Dra det inre panelen från instrumentbrädan för hand. Ta bort de två extra skruvar från toppen av instrumentbrädan med uttaget och kör.
6

Bänd den övre instrumentpanelen bort från instrumentbrädan med trim-panel borttagningsverktyg. Lyft panelen från instrumentbrädan och placera den ovanpå instrumentbrädan. Panelen kommer att anslutas till faran-strömbrytare ledningar. Låt kabeln ansluten. Placera den på toppen av instrumentbrädan och ur vägen.
7

Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av den undre kåpa med uttaget och kör. Försiktigt bända kåpa från instrumentbrädan med trim-pry verktyg. Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av stereon med uttaget och kör.
8

Skjut stereo från instrumentbrädan stereo docka. Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av kaninen fabrik huvud-enhet.
9

Anslut stereo ledningar anslutningar till ledningar i kabelnätet adaptern. Adaptern erbjuder anslutningspunkter för patchkablar på förstärkaren kabelsats. Kopplingskablarna ger signalen och turn-on lead anslutning för den nya förstärkaren. Anslut ledningen kontakterna i kabelnätet adaptern i uttagen på baksidan av stereoanläggning.
10

Anslut sladden kontakterna på anslutningskabeln till lämpliga ledningar i kabelnätet adaptern. Ledningarna har markeringar som visar var anslutningarna skall göras. Om märkningen inte är klart på din adapter, se adapterns handbok för vägledning.
11

Mata patchkablar genom baksidan av Volkswagens stereo montering dockan och ner till foten-brunn passagerarsidan av fordonet. Byt ut stereon i dockan och installera de fyra skruvarna i hörnen.
12

tillbaka den nedre instrumentpanelen över stereon, och skruva in skruvarna. Placera det övre instrumentpanelen på instrumentbrädan och ersätta de två skruvarna. Byt ut den lilla lucka från ovanpå instrumentbrädan. Tryck ordentligt för att knäppa den på plats.
13

Dra nätkabeln och kablarna patch längs motsatta sidor av Rabbit interiör till platsen för amp. För halvkombi fordon, är den vanligaste platsen för en eftermarknad förstärkare i det bakre bagageutrymmet bakom baksätet.
14

Anslut strömkabeln till förstärkarens strömförsörjning. Anslut patchkablar till utloppen märkta för signal och sätt på bly. Anslut marken på förstärkaren till en skruv eller bult i Volkswagens bakre lastutrymme med den medföljande jordkabeln. Varje bult direkt ansluten till kaninens ram, inte längre än 18 inches från förstärkaren, kommer att visa en livskraftig marken. Återgå till VW: s motor.
15

Byt batteriets minuskabel klämma på den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Byt ut säkringen i ringen terminalens säkring facket och stäng kanin huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82636.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.