Installation för en bil Overhead DVD-spelare

I det förflutna, var det mycket svårt att installera overhead DVD-spelare. Det fanns många komponenter som måste knyta upp och dvd-spelare var skrymmande. Idag, DVD-spelare är mycket små och lätta. Installationen är ganska enkel och, i de flesta fall, kan göras i ditt garage själv. Du bör kunna utföra denna installation över en helg. Saker du behöver
Overhead DVD spelare
Vehicle
Skruvmejslar
Ficklampa
Pencil
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri.
2

Ta bort alla armaturer anslutna till headliner. Vara noga med att spara alla delar och komponenter som de kommer att installeras. Addera 3

Ta bort alla pelare som leder till headliner. De flesta stolparna hålls på plats med skruvar i botten och i toppen.
4

Ta bort eventuella återstående skruvar och fästen som håller innertaket på plats. Vissa fordon är inte byggda för att tillåta headliner tas bort utan att vika den - vilket innebär att förstöra headliner. Om det inte finns något sätt att ta bort innertaket, avsluta de återstående stegen inne i fordonet.
5

Använd mallen från DVD-spelaren att skissa den plats där du kommer att placera den. Om möjligt, rita på ovansidan av innertaket när det gäller variationer av skissa före kapning utan ett missöde. Om det inte finns någon mall, använd sockel av DVD-spelaren som en mall.
6

dra kablar från DVD-skärmen genom beroende pelare är närmast där du kommer att montera enheten (handskfacket är populärt i eftermarknaden installation). Var noga med att ha en tum eller mer av slack i kablarna för att hjälpa till enklare montering.
7

Anslut kablarna från DVD-enheten till bilens stereoanläggning. I vissa fall, kan DVD-spelaren kopplas direkt till högtalarkablarna.
8

Anslut alla strömkablar till rekommenderade plats (oftast via säkringsdosan) och jordledningen till den rekommenderade marken platsen. Fordonets jordkabel redan kommer att ha stereons jord ansluten till den, vilket gör det lättare att hitta.
9

Anslut bilens batteri och testa DVD-spelaren. Om systemet fungerar till din belåtenhet, koppla bort batteriet
10

Skär hålet i innertaket och montera DVD-skärmen.. Normalt omger en plastkomponent skärmen och avslutar fästet. Denna komponent säkrar den övre halvan av DVD-skärmen (ovanför innertaket) till botten av enheten (under innertaket).
11

ihop headliner, var noga med att kontrollera alla kablar är ordentligt sorterade och dolda.
12

Sätt tillbaka alla borttagna komponenter.
13

Återanslut batteriet och njut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90127.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.