Hur installerar du en Overhead DVD skärm?

Med en DVD-spelare installerad i din bil kommer att underhålla barnen och hålla din stress ner, särskilt på långa resor. Overhead-TV är bra att ha, särskilt eftersom de monteras i taket och kan fällas upp till taket för att spara utrymme och skapa mer vision för föraren. Installera en DVD-spelare i bilen låter svårare än det är. Hela processen består av små uppgifter som, på egen hand, är inte överväldigande. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Utility Drill kniv hotell med maskin kran borr
Tap skruvar
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft kanten på overhead takbelysning med slutet av en platt skruvmejsel. Kör skruvmejseln runt hela kupolen ljus tills det är löst nog att få med dina händer, ta sedan bort den från taket alkov.
2

Koppla bort kablaget från takbelysning. Kablaget är där alla kablar som driver takbelysning möts i en lätt-till-ta bort pluggen.
3

Placera fästet över taket alkov och beskriva det med en brukskniv att skära bort den omgivande headliner. Ta bort headliner medger närmare installationen av DVD-spelaren för att minska vibrationer i enheten. Ta bort fästet och släng skuren bit av innertaket.
4

in kablaget genom springan i mitten av fästet och placera fästet tillbaka över taket alkov. Använd en maskin lite kran borr för att borra ett hål i alla fyra hörn av konsolen. Fortsätt att borra i taket. Maskinen kranen lite gör gängade hål som arbetar med tap skruvar.
5

Sätt kranen skruvarna genom hålen i fästet och använd en stjärnskruvmejsel för att dra åt skruvarna i taket. Anslut kablaget till eluttaget på DVD-spelaren och skjut enheten på fästet. Tryck på DVD-spelaren igen tills det klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90126.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.