Hur man installerar en DVD-skärm i en Town & Country

Installera en DVD-spelare i en Town & Country är mycket lättare att göra själv än det låter. Det finns inga kablar för att ansluta till fordonet och inga hål för att skära i taket, projektet kräver gemensamma hushållet verktyg för att slutföra. Hela installationen tar ungefär en timme. Efteråt kommer du att kunna ta dina favorit DVD-skivor med dig på vägen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wedge en platt skruvmejsel under kupolen ljus för att lossa den. Ta bort overhead takbelysning från taket och dra kablaget från baksidan av det. Tuck kablaget upp i hålet i taket.
2

Placera konsolen över taket hålet. Se till att fästet ligger platt mot taket. Trace runt fästet med en snickare kniv att skära bort headliner. Ta bort fästet och släng skuren bit av innertaket. Fästet är en del av den monteringssats som du kan köpa som ett paket eller separat.
3

Dra kablaget ner från taket hålet och trä den i hålen i fästet. Placera fästet tillbaka på taket där headliner har tagits bort.
4

Använd en borr med en maskin kran borr för att skapa gängade hål i varje hörn av fästet. Fortsätta borra genom konsolen i taket, men inte borra genom taket.
5

Sätt i skruvarna genom fästet och dra dem i taket med hjälp av en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget till strömingången på DVD-spelaren. Kablaget består av flera trådar som ansluter till en enkel kontakt som ansluts i DVD-spelarens ström inlopp. Bil DVD-spelare-system använder unika makt vikar som skiljer sig från hem DVD-system. Skjut DVD spelaren på fästet tills DVD-spelaren låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90081.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.