Hur man installerar en Factory DVD-spelare i en Toyota Sienna

Att installera spelaren fabriken DVD för Toyota Sienna, måste du använda en overhead fäste som gör processen mycket enklare än det låter. Den fäste monteras i stället för takbelysning, vilket ger dig utrymme att montera dvd samt ledningarna för att driva den. Hela processen för montering av en DVD-spelare i din Sienna använder vanliga hushåll verktyg och tar en timme att slutföra. Saker du behöver
skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin knacka lite
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Loosen avståndet mellan taket och basen av overhead takbelysning med hjälp av en skruvmejsel för att bända de två isär. När takbelysning är tillräckligt lös, använd dina händer för att ta bort den från taket.
2

Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning. Tuck kablaget i taket hålet. Placera fästet upp till taket över hålet. Skär headliner runt konsolen genom att spåra den med en snickare kniv. Ta bort fästet och kassera headliner. Trä kablaget genom konsolen.
3

Håll konsolen tillbaka till taket över området med den borttagna headliner. Med fästet sitter jämnt mot taket och inte på headliner reducerar vibrationer i DVD-enheten. Borra igenom varje hörn av fästet i taket med hjälp av en maskin lite kran drill. Borra inte igenom taket.
4

Placera skruvarna genom de nyligen borrade hålen. En maskin kran borrkrona skapar gängade hål som håller skruvarna på plats. Anslut strömkontakten till DVD-spelaren. Placera DVD-spelaren på fästet och kontrollera att den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90066.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.