Fakta om JVC EXAD KD-AVX2

JVC EXAD KD-AVX2 är en in-dash bil underhållningssystem. Kombinera en tuner och CD-spelare med stöd för MP3 och DVD-filer, och hjälper dig att njuta av ett komplett utbud av media alternativ medan du är på språng. Till skillnad från många andra allt-i-ett-spelare, och har en inbyggd skärm i stället för en pop-out-skärm, som blockerar bilens reglage eller luftkonditionering ventilationskanaler. Allmänna specifikationer

EXAD KD-AVX2 är en standard DIN-sized enhet bilstereo. Som installerad, den mäter 7,17 inches bred, 2,05 inches lång och 6,30 inches djup och väger 4.19 pounds. Den har ett brett utbud av in-och utgångar, stöd för flera skärmar och kanaler för ljud och även tillbehöret iPod och satellit anslutningar radio.
Video Capabilities

JVC bygger KD -AVX2 med en 3,5-tums bredbildsskärm med 320 pixlar i bredd och 234 pixlar i höjd. Den visar bilder från enhetens inbyggda DVD-spelare som kan hantera både butik-köpt och hem-brända DVD-skivor på en rad olika typer av optiska media. Dess video-system kan även visa JPEG-bilder, till exempel foton från digitalkamera.
Ljudfunktioner

Mer än bara en AM /FM tuner och CD-spelare, KD-AVX2 är en fullfjädrad i bilens ljudsystem. Den stöder en mängd olika ljudsystem, inklusive CD-ljud och komprimerad MP3-och WMA-filer. JVC också designar det att avkoda digitalt surroundljud inklusive Dolby Digital och DTS, så att du kan lyssna på DVD-media i hela biografen surroundljud. Du kan också skräddarsy ljudet genom dess inbyggda sju-bands grafisk equalizer.
Amplifier Kännetecken

JVC utrustar EXAD KD-AVX2 med en fyra-kanals förstärkare använder MOS-FET transistor teknik. Det är beräknat att ge 20 watt per kanal i en bil-stereo-standard 4-ohms impedans last över ett frekvensspektrum för 40 till 20.000 hertz med högst 1 procent total harmonisk distorsion och brus. Det kan också producera toppeffekt på 50 watt per kanal, för totalt 200 watt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90124.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.