Hur man installerar ett Soundstream VCM-81D

Soundstream VCM-81D nedfällbar skärm gör att passagerare i en bil för att visa olika typer av media, inklusive TV, DVD, extern spel och extern videokamera feeds. VCM-81D kommer med en fjärrkontroll samt ombord funktionstangenter. Soundstream utformat denna monitor för montering i taket i kupén i stället på baksidan av ett nackstöd, vilket är vanligt med många andra modeller av fordonsmonterade monitorer. Saker du behöver
Fordon med förinstallerad KONSOLUPPHÄNGNING
Installation plattan
8 skruvar
Skruvmejsel
Combo bas /monitor enhet
Visa fler instruktioner

1

Rikta in de fyra inre skruvhålen på monteringsplattan till skruvhålen i det förinstallerade fäste fäste i taket på fordonet.
2

Fäst monteringsplattan på KONSOLUPPHÄNGNING ordentligt genom dessa hål med hjälp av skruvmejsel och fyra av de skruvar som medföljde enheten.
3

Rikta in skruvhålen i basenheten med de yttre skruvhålen i monteringsplattan . Kontrollera att bildskärmen kommer att vända nedåt så att den är vänd mot insidan av bilen.
4

Fäst enheten bas combo till installationen plattan ordentligt med skruvmejseln och de återstående fyra skruvar som medföljde enheten . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90112.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.