Pontiac Montana DVD System Installation

Att ha en overhead DVD-spelare installerad i din bil kan du underhålla dina passagerare i baksätet medan på vägen. Installera en DVD-spelare i en Pontiac Montana är inte så svårt som det låter. Stödet monteras på DVD-spelaren använder placering och ledningsdragning från overhead takbelysning, så det finns ingen anledning att klippa några hål i taket eller lägga några kablar till fordonet. När fästet är på plats, det är bara en fråga om att skjuta på DVD-spelaren på fästet och njuter av det. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pry enligt kupolen ljus med en skruvmejsel för att skapa utrymme för fingrarna så att du kan ta bort takbelysning med händerna. Avlägsna takbelysning, dra ut kablaget från baksidan av takbelysning och tuck trådarna upp i taket hålet.
2

Placera fästet på taket över hålet och spåra runt det med en snickare kniv att skära och ta bort den omgivande headliner. Ta bort fästet, dra ut kablarna från taket hålet, skjut kablarna genom öppningen i konsolen och sätta fästet tillbaka upp på taket där headliner har avlägsnats. Ta bort headliner under fästet reducerar vibrationerna i DVD-spelaren.
3

Borra ett hål genom varje hörn av fästet i taket med hjälp av en borrmaskin med en maskin kran borr. Sätt i skruvarna genom varje hål och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget i DVD-spelaren. Skjut DVD spelaren på fästet och skjut den bakåt tills den låses på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90073.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.