Hur man installerar en DVD-spelare i en Auto

Digital Video Disc (DVD)-spelare är oftast installeras i instrumentbrädan med ett fordon-specifik kit. DVD-spelarna är utformade för att fungera med ett 12-volts likström (DC) Negativ Ground elsystem. I den osannolika händelse din bil inte är kopplad så här, kan du köpa en inverter för att omvandla den elektriska matningen. Installationen är mycket lik en CD-spelare och du kan använda en befintlig CD-spelarens hårdvara för att ansluta DVD-spelaren till brandväggen. Saker du behöver
Kontrollpanel
Huvudenhet
Sleeve
trimplatta
Nätkabel
Audio /video sladdar
Monteringsbult
Gummikudde
Lock mutter
Brickor
Handtag
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att du har tillräckligt utrymme för installation och vad den maximala vinkeln är för enheten som ska installeras. Använd DVD-guiden spelaren installation för föreskrivna toleranser. JVC: s DVD-spelare kräver en vinkel på mindre än 30 grader.
2

Skjut monteringsbulten över gummikudde och skruva in bulten i monteringsbulten hål i mitten på baksidan av DVD-spelaren. Addera 3

bort bilens negativa batteripolen och utföra de erforderliga elektriska anslutningar. Anslut den svarta kabeln från DVD-spelaren till bilens chassi. Det är marken. Anslut den gula konstant 12-volts bly från DVD-spelaren till en levande terminal i säkringsblocket ansluter till bilbatteriet. Bypass tändningslåset. Anslut den röda ledningen till ett tillbehör terminal i säkringsplinten.
4

Anslut eventuella tillbehör som motorantenn, subwoofers och externa bildskärmar video. Anslut högtalarna. Anslut sladden parkeringsbromsen. Sätt tillbaka batteriets minuspol och testa DVD-spelarens funktion.
5

Fäst trimplatta på hylsan och skjut huvudenheten in i hylsan med den bifogade handtagen. Fäst kontrollpanelen på huvudenheten. Böj flikarna att hålla hylsan på plats.
6

Fäst hela assemblage på den befintliga perforerade vistelse på baksidan av slitsen i instrumentpanelen med monteringsbulten och en bricka. Se till att vistelsen är fast till brandväggen genom att dra åt den befintliga skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90025.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.