Hur man installerar en in-dash DVD-spelare

De steg som krävs för att installera en in-dash DVD-spelare i bilen beror på vilken typ av spelare som kommer att arbeta med din bil. Om du har en frontplatta stereo, till exempel, kan du få en frontplatta DVD-spelare, ta bort stereon och anslut DVD i dess ställe. Vissa biltyper kräver att du helt installera DVD-spelare i radions plats i instrumentpanelen, och koppla den till bilens ström. Du kan behöva professionell hjälp, beroende på fordonstyp och vad som måste göras för att göra spelaren passar i instrumentpanelen. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet på din bil genom att lossa klämman på den svarta batterikabel med en jänta och ta bort kabeln från dess batteripolen.
2

bort trim panelen som omger radion. Ibland kan du förstå precis och dra panelen bort sina clips. I många andra fall, måste du bända bort den med en platt trim verktyg.
3

bort radion. De verktyg som behövs för klipp /fästanordningar kan variera. Koppla loss kablaget och antennen bly i ryggen.
4

Ta bort skydden rattstången vanligen genom att lossa skruvarna i botten med en skruvmejsel och separera de två halvorna, för att komma åt kablaget . tändningslåset /starter
5

Mata DVD konstant ström-ledningar (oftast den gula) fram till motorrummet, bör det finnas ett hål i brandväggen. Lossa kabeln klämman för den positiva batterikabeln, montera kabeln bly på terminalen, och dra kabeln
6

Sätt i DVD effektmosfetbrytaren tråd -. Vanligtvis röda - i en ledig kortplats . på tändningslåset kabelnät
7

Montera DVD svarta jordkabel till en skruv på chassit - lossa skruven med en skruvmejsel, och placera kabeln ledningen i det - eller en liknande metall marken.
8

Installera och montera DVD-spelare i instrumentpanelen där radion var, med sina fästen och din skruvmejsel /skiftnyckel. Återanslut inredningsdetaljer.
9

Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90046.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.