Installation av Flip Down Bildskärmar

Körning med skrikande barn i baksätet kan vara oerhört störande. Installera en flip ner övervaka eller DVD-spelare låter de åkande i baksätet att bli underhållen medan i bilen. Det finns en mängd olika alternativ inklusive flip ner enheter, DVD-enheter och touch-spelare skärm. Varje stat har olika lagar om mobila videospelare, vara noga med att kontrollera de lokala lagar innan du installerar ett videosystem. Saker du behöver
skruvmejsel
Eltejp
stjärnskruvmejsel
Pencil
Rakblad
Drill
Gänglåsning
Wire kontaktpressar
Show Mer Instruktioner
1

Koppla bort fordonets batteri. Denna installation innebär det elektriska systemet så används försiktighetsåtgärd.
2

Lokalisera det område där installationen ska ske. Har området ett nätaggregat? Ger området tillräckligt utrymme för installationen? Ett bra område att välja är samma plats där en takbelysning är installerad.
3

Avlägsna takbelysning. Använd en skruvmejsel för att ta bort de ljusa omslag och exponera skruvarna. Ta bort skruvarna som håller kupolen på taket. Använd skruvmejsel för att försiktigt bända bort ljuset från taket.
4

Koppla loss kablarna som är anslutna till takbelysning. Wrap varje tråd med eltejp för att hålla den säker från de andra trådarna.
5

Placera konsolen mot headliner av fordonet så att trådarna från ljuset hänga genom centrum av fästet. Använd en penna för att beskriva monteringsplattan.
6

Använd ett rakblad och skär konturerna av fästet från taket. Klipp ut både headliner och undersidan skum. Detta kommer att utsätta ramen takstöd.
7

Placera konsolen mot taket support och använda borren för att borra upp hål i taket stöd som också är i fästet. Kontrollera bakom stödet innan borrning för att se till att det inte finns några hinder.
8

Använd medföljande hårdvara och säkra skärmfäste till taket support. Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva skruvarna i fästet och stödskena. Det är en bra idé att använda en tråd lås på skruvarna för att hindra dem från att lossna.
9

Dra de elektriska anslutningarna tillbaka genom fästet och låta dem hänga in i hytten på fordonet. Använd tråd pressningar och eltejp för att göra alla elektriska anslutningar behövs. Olika monitorer kommer att ha en mängd olika kabelanslutningar så följ tillverkarens anvisningar så att de elektriska anslutningarna.
10

Fäst bildskärmen till takmontering med den medföljande hårdvaran. Kontrollera att monitorn är säker och att ledningarna sitter korrekt.
11

Anslut fordonets batteri och testa funktionen på bildskärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90121.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.