Hur installerar jag en Rear Seat DVD Entertainment System i Tribeca?

Installera en DVD-spelare i en Tribeca för passagerarna i baksätet att njuta är en enklare process än det låter. Den viktigaste förberedelsen för detta projekt är att ta bort overhead takbelysning. Detta ger dig både positionering du behöver för DVD-spelaren och ledningarna för att driva enheten. Med en DVD-spelare gör roadtrips roligare för dina passagerare i baksätet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin 10-24 kran bit
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Montera huvud platt skruvmejsel mellan taket och takbelysning. Vrid huvudet för att skapa utrymme och lossa takbelysning. När takbelysning är lös nog att få, ta bort den med händerna. Dra kablaget från kontakten på baksidan av kupolen ljus. Tråden sele är ett kluster av flera trådar som ansluter till en rektangulär plugg. Stoppa in trådarna i taket hålet.
2

Lyft upp hållaren så den ligger plant mot taket som täcker hålet. Kapa och ta bort innertaket runt fästet. Den headliner är tunt material som täcker taket av bilen. Ta bort fästet från sin plats, och sedan dra ner kablarna som du instoppade i taket hål och tråd trådarna genom fästet.
3

Placera fästet bak på taket över den nakna delen där headliner har avlägsnats. Använd en borr med en 10-24 maskin kran borra fyra hål - en i varje hörn av fästet och fortsätta borra i taket. Den 10-24 Maskinen kranen bit är en standardstorlek som är säkert för borrning i taket på bilen utan att borra för djupt, men du bör ändå uppmärksamma och tillämpa försiktighet vid borrning av hål.
4

Sätt i skruvarna i borrhålen och skruva med en stjärnskruvmejsel. Anslut kablaget i strömuttaget på DVD-spelaren och stoppa trådarna tillbaka in i hållaren. Skjut DVD spelaren på fästet tills den låses på plats ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90082.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.