Hur lägger jag till en skärm till Mitsubishi Outlander?

Lägga till en TV-skärm till en Mitsubishi Outlander kan vara ett perfekt komplement till din bil för underhållande passagerare på långa resor. Detta fungerar särskilt bra med barnen. Installationen innefattar avlägsnande kupolen ljus så att du kan använda de befintliga ledningarna för att driva skärmen. Du kommer inte att behöva installera några nya kablar till fordonet. Gemensamma hushållet verktyg används för installationen och det tar bara en timme att slutföra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Utility Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skjut spetsen av huvudet av den platta skruvmejseln under basen på kupolen ljus och bända upp den i taket. Koppla bort kablaget från takbelysning, och stoppa in trådarna i hålet i taket.
2

Håll fästet på den överliggande fästet i taket som täcker hålet. Skär headliner av Outlander s tak runt fästet. Ta bort fästet och släng skuren bit av innertaket. Vik trådarna från hålet i taket och trä dem genom öppningen i konsolen.
3

Håll konsolen i taket som täcker området där headliner har avlägsnats. Borra ett hål i varje hörn av fästet med hjälp av en maskin lite kran drill. Fortsätta borra i taket, men inte borra genom taket.
4

in fästskruvarna genom skruvhål och dra dem i taket med en Philips-skruvmejsel. Anslut kablaget till skärmen och skjut monitorn på fästet tills den låses på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90110.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.