Hur man installerar ett Bilstereo DVD System

DVD-system i ett fordon kan vara en välsignelse, speciellt om du har barn och ska på en lång resa. Du kan välja från ett brett utbud av DVD-spelare. Det finns flip-skärm DVD-spelare, LCD-skärmen eller i-dash spelare, välj den som passar din bil och din familjs livsstil. Inte nog med att de håller barnen underhöll, de är bra för framträdanden också. Folk kommer att älska att rida din bil eftersom du har den senaste trenden. Du behöver Addera Visa fler instruktioner
1

Turn av strömmen och lossa någon kabel ansluten till batteriet från stereon. Denna tråd ska vara en negativ laddning svart tråd.
2

bort din bilstereo och instrumentbrädan paneler som omger den.
3

bort stereon från trådar och kablaget. Detta inkluderar att ta bort den från dess fäste också.
4

Kontrollera att din DVD-spelare kan passa in i din stereo fäste. Gör detta genom att titta i din bruksanvisning för DVD-spelaren. Om det inte passar, måste du köpa en ny.
5 p Om du sätter i en DVD växlare i bagageluckan i bilen eller under sätet, relä makten, AUX-, och videokabel till stereon innan du placerar den nya DVD-enheten i.
6

Re -haka trådarna och kablaget till stereon. Se till att din DVD-spelare är ordentligt i fästet. Igenom vad du har gjort och se till att du har gjort allt rätt. Om så, då din DVD-spelare ska fungera korrekt. Du kan nu fästa den tillbaka till instrumentpanelen. Om du var tvungen att använda nya fästen, kasta de gamla bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90005.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.