Hur man lägger nackstöd skärmar i en bil

Det blir allt vanligare att ha nackstöd i bilar med skärmar att underhålla baksätet passagerare. Några nya modellerna har dem redan, men att installera din egen är en enkel uppgift om instruktionerna följs korrekt. Efter avslutad, kommer barnen i synnerhet njuta DVD-skivor på långa resor. Saker du behöver
Märkpenna Måttband
Tejp
Knife
Lim
Visa fler instruktioner
1

bort nackskyddet och mäta det att bestämma mittpunkten. Använd en märkpenna för att identifiera centrum.
2

bort monitorn fästet och placera den på nackstödet med märket i mitten av fästet. Kontrollera att dina mätningar är korrekta.
3

Rita runt fästet för att markera var du vill att bildskärmen ska sitta. Gå hörnen på formen fram till mitten märket så att du är kvar med en låda med ett kors i mitten.
4

Skär kors med en vass kniv så att du är kvar med fyra trianglar. Vik trianglar ut och håll på plats med tejp.
5

Klipp ut ett område med skum inuti den exponerade delen, var noga med att djupet motsvarar djupet av monitorn.

6

Placera fästet i hålet och tryck in ljud och kablar video i hålet. Du kan behöva göra ett litet hål bredvid polerna på nackstödet att mata trådarna igenom så att de visas utanför nackstödet.
7

ta bort tejp från de fyra trianglar och driva dem i hålet. Applicera lite tunga lim innan du monterar bildskärmen. Anslut kablarna till monitorn innan försiktigt dra kablarna genom till max. Klicka på monitorn i läge i hållaren.
8

Gör ett litet snitt i sömmen av materialet i sätet och pressa kablarna ner på baksidan och under sitsen. Täta hålet med lim efter trådarna har dragits igenom fullt ut.
9

Anslut kablarna till videoingångar och testa alla anslutningar innan ompositionera nackstödet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90084.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.