Installation av JVC KW-AVX810

JVC KW-AVX810 DVD (digital video disc) mottagare med skärm installeras i instrumentpanelen i en dubbel DIN (Deutsches Institut für Normung) facket på instrumentbrädan. Alla de delar som behövs för en infälld installationen finns, inklusive hylsan, hållare och skruvar. Mottagaren ersätter helt enkelt en befintlig enhet. Elektriska anslutningar är via ett kabelnät. Installera en JVC KW-AVX810 DVD mottagare med skärm kan åstadkommas genom att följa några steg. Saker du behöver
platt skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort det befintliga systemet och dess fästen. Koppla loss kablaget och några kablar - helt enkelt dra ut pluggarna. Kassera utrustningen, men hålla skruvarna.
2

Skjut den medföljande hylsan i spåret övergivits av den tidigare utrustningen. Hylsan kommer lätt glida in i facket om du trycker ner på hylsan flikar med en platt skruvmejsel. Fäst konsolerna till KW-AVX810 med de fyra medföljande skruvarna med platta huvuden. Använd en stjärnskruvmejsel.
3

Anslut antennkabeln och anslut sedan kablaget till KW-AVX810. Selen är kontakten längst ned till höger om du tittar på baksidan av huvudenheten.
4

Tryck KW-AVX810 i hylsan anbringa det med de befintliga fyra runda-skruvar. Täck skruvarna och kanter med trimplatta. Det snäpper på plats. Sedan helt enkelt klippa monitorns panel i de viktigaste KW-AVX810 enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90043.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.