Hur Bypass Bil Video

Många fordon underhållningssystem nu kommit med en inbyggd DVD- alternativet . Detta gör att passagerarna möjlighet att titta på film på resande fot eller på en parkeringsplats . Men vissa system börjar automatiskt att spela upp DVD så snart bilen är påslagen . Om du inte vill att videon spelar på LCD-skärmen behöver du förbi filmen systemet av bilen . Instruktioner
1

Mata ut DVD från bilen underhållningssystem innan du stänger av bilen . Om det inte finns någon DVD isatt spelaren är oförmögen att starta uppspelningen .
2

Stäng pull - down LCD-skärmar för baksätet . De flesta fordon inte spela upp video på den främre bildskärmen i instrumentpanelen när bilen är i enheten , eftersom det blir en säkerhetsrisk .
3

Ström på fordonet och välj underhållning alternativ du vill ha ( t.ex. en CD , MP3 eller radio ) . Även om en DVD-skiva sätts in i displayen , om du väljer önskad form av underhållning första videon kommer inte att spela upp .
4

Stäng av underhållning för att undvika uppspelningen . Beroende på den utrustning du använder detta varierar i förfarandet , men oftast finns det en kontroll knapp du håller ned för att stänga av utrustningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90117.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.