Så monterar du ett DVD-spelare för huvudstödet

Personliga DVD-spelare kan installeras i en bil inne i nackskydden för visning av passagerarna i baksätet. Elektronik och bildelar återförsäljare har dvd-spelare som är avsedda för detta. Montering sådan spelare i bilen måste du skära hål i nackstödet själva. Med några enkla verktyg och 30 minuter, har du en egen mobil Saker screening room du behöver
Paper clip
Knife
Skruvmejsel
Rubber cement
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp sätets nackstöd underifrån så långt du kan sedan trycka på änden av ett gem i hålet i nackstödet för att frigöra och ta bort den från sätet. Dra klädseln bort av nackstödet.
2

Trace en översikt av DVD-spelarens monteringsram på baksidan av nackstödet är skum med en tuschpenna.
3

Skär ett hål i skummet med en kniv runt dragen kontur. Använda DVD ram som guide, ihålig ut hålet tills ramen sitter ordentligt i hålet.
4

Skjut klädseln tillbaka på nackstödet.
5

Skär ett "X" i klädseln där den täcker hålet i skummet med hjälp av en kniv. Vik fyra triangel bitarna från skära ner i hålet.
6

Ansök gummi cement till botten yta nackstödet hålet.
7

Tryck på DVD-spelarens tom monteringsram in nackstödet hålet när gummicementet börjar ställa. Vänta tills cementen torka.
8

Lokalisera hålen i monteringsramen för dirigering av DVD-spelarens trådar. Twist och borra i skummet genom hålet med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
9

Installera DVD-spelaren i monteringsramen efter spelarens monteringsanvisning, routing ledningarna genom hålet i ramen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/90030.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.