Hur man installerar en DVD-spelare i bilen

Om du har barn, ta din bil på långa resor eller njuta av camping, kanske du vill installera en DVD-spelare i bilen för underhållning på vägen. Du kan antingen köpa en allt-i-ett DVD-spelare och LCD-skärmen, eller bara en vanlig DVD-spelare för användning med befintliga LCD-skärmar i bilen. Saker du behöver
DVD bruksanvisning
sidavbitare
grundläggande verktyg som
Visa fler instruktioner
1 p Det finns två alternativ för att installera en DVD-spelare i bilen: Använd en bärbar modell eller en som monterar permanent i bilen. Välj den som passar din budget och fordon.
2

Installera en permanent DVD-spelare tar ett par timmar, och du kommer att behöva använda några grundläggande verktyg. Börja med att ta bort din befintliga bilstereo, inklusive instrumentpanelen fascia och trim.
3

Lossa den befintliga enheten bilstereon från sina fästen och kablage.
4 < p> Rådgör med din DVD-spelarens bruksanvisning för att se om den nya DVD-spelaren huvudenhet kräver olika fästen än de som passar din gamla stereo. Om du måste montera nya fästen, ta bort de gamla först och ställ dem åt sidan.
5 p Om du vill installera en DVD-växlare i bagageutrymmet eller under ett säte, måste du köra makt och extra ljud-och videokablar till stereon huvudenheten innan du monterar den nya huvudenheten och installationen är klar.
6

När du sätter tillbaka ledningsnätet, fast DVD-spelaren till fästen i instrumentbrädan. Se till att DVD-spelaren fungerar innan du sätter tillbaka instrumentpanelen trim och fascia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-dvd-players/89988.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spelare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.