Installation av en AviStart 5303 Med Schematisk

Ingen gillar att klättra in i en frysning bil för deras morgonen pendla, och vandring genom vintermorgon att starta din bil på uppfarten är bara lite bättre. AVITALs AviStart 5303 larmsystem tillåter användare att på distans starta fordonet med hjälp av en radiosändare. På grund av komplexiteten i installationen, många butiker debitera köpare hundratals dollar för att installera fjärrstart systemet. Gör-det-självare och mekanik med en schematisk att använda som en guide kan installera 5303 i en eftermiddag av målmedvetet arbete. Saker du behöver
Borrmaskin
Lödkolv
Löd Spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Skiftnyckel.
Avbitare
Wire strippor

Visa fler instruktioner
1

hitta platser för att installera LED-display och avväpna brytaren i bilen. Den avväpna brytaren ska döljas och inte i en position där den kan oavsiktligt utlöst. Den behöver 1/2 tum av clearance för övergången att fungera ordentligt och ofta dolt under instrumentbrädan eller i konsolen. LED-displayen kräver 1/2 tums avslut bakom monteringsytan, och ligger ofta i kopplingsskåp ämnen eller på ett oanvänt utrymme i radio bezel.
2

hål utskurna för LED och döda omkopplaren i bilens interiör med en 9/32-inch borr. Montera sirenen under huven med montering hårdvara tillgänglig, skruvmejsel och skiftnyckel. Anslut siren svarta kabeln mot marken på bilens chassi.
3

Wire larmsystemet primära sele till fordonets primära elsystem, lödning alla anslutningar i stället tejpas ihop. Såsom anges med den schematiska medföljer larm, koppla kabelstammen "röda kabeln till fordonets 12V konstant ineffekt, selen" bruna kabeln till sirenen röda tråd. Selen "röda och vita kabeln ansluts till bilens automatiska trunk release mekanism, ansluten direkt till växeln sidan av mekanismen. Jorda selen genom att fästa den svarta kabeln till chassit.
4

Anslut selen "grön tråd till bilens ledningar för takbelysning om det använder negativa kretsar dörrkontakt. Om fordonet har en positiv strömbrytare kupol, anslut selen "violett tråd till ledningar som matar takbelysning.
5

Wire selen" vita och blå kabel till fjärrstart aktiveringsingång i larmet själv. Om fordonet är kopplad med en positiv blixtstyrkan för sina parkeringsljus, koppla kabelstammen "vita och blå kabel till ledningar mellan parkeringsljus och strömbrytare. Om fordonets blixtenergin fast på en negativ krets, tråd sele "blå och vit kabel till ledningar mellan parkeringsljus reläet och parkering strömbrytare, vilket framgår av ditt schema.
6

koppla kabelstammen "orange tråd till en jordad punkt på chassit.
7

Klipp kabeln som ansluter startmotorn till bilens tändning. Anslut reläsatelliten s lila ledningen till den del av kabeln är ansluten till startmotor. Wire reläets gröna kabeln till tändningen sidan av kretsen.
8

Ta bort 30-amp säkringar samband med bilens tändningssystem. Anslut reläsatelliten röda tråd till tändsystem: s 12-volts matning till tändningslåset. Anslut reläets orange kabel till kabeln som driver bilens värme-och luftkonditioneringssystem.
9

Anslut reläsatelliten s rosa kabeln till bilens tändning utgående ledningar. Om fordonet har en andra antändning eller tillbehör switch tidigare ansluten till tändsystemet, lämna reläets rosa och vit tråd oarmerat, annars koppla den till andra tändningen tillbehöret utgång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89982.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.