Inaktivera 2001 Camry Alarm

En av de många alternativ som ingår i Toyota Camry som ägare kan välja mellan när de köper sin bil är i bilen larmsystem. Liksom många andra larmsystem på marknaden, medger funktion för ökad säkerhet, men på grund av den påträngande larmets karaktär kan det också vara jobbigt i de fall där du arbetar på fordonet och inte vill att larmet utlöser. Tack och lov Camry larm kommer med en inbyggd kill switch som används för att tillfälligt stänga av larmet när du behöver arbeta på fordonet. Instruktioner
1

Ange förarsidan av Toyota Camry och sitta i förarsätet. Nå ner under rattstången på vänster sida för att hitta vad som är känt som den kill knapp eller om övervakad switch. Detta är den enda switch som är synlig på instrumentpanelen och låter föraren att stänga av bilens larmsystem för reparationer, samt att avaktivera larmet om den slocknar av misstag, t.ex. när du öppnar dörren för att köra fordonet.
2

Tryck och håll strömställaren ordentligt när du vrider nyckeln i tändningslåset till läge "ON". Håll omkopplaren tills du ser en lampa på instrumentpanelen och hör ett pip vilket innebär att du tillfälligt har stängt av larmet, så att du kan arbeta på fordonet på din fritid. Undvik att vrida motorn på. Slå av tändningen efter att du har avaktiverat larmet.
3

Återställ larmet genom att vrida tändningsnyckeln tillbaka till "On" läge och trycka på Nödströmbrytaren tre gånger i snabb följd tills du hör ett pip, indikerar att larmet är redo att återställas. Tryck och håll låset och låsa knapparna på din trådlösa nyckel sändare samtidigt tills du hör larmsystemet ger ett långt pip, och sedan slår på strömbrytaren på och av igen. Ta ut nyckeln för att avsluta återställa larmet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89899.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.