Hur man tar bort en bil larm

Om du behöver ta bort din bil larm från bilen och letar efter ett sätt att ta bort det lätt och intakt måste du följa vissa enkla steg . Du kommer att behöva identifiera larmet och skär alla kablar som ansluter till den . Instruktioner
1

Se till att bilen är avstängd så att du kan ta bort billarm säkert sätt utan att skada dig själv . Slå av tändningen och få din bil handboken .
2

Identifiera larmenheten och följ alla kablar som är anslutna till den . Se till att du använder handskar av något slag för att skydda händerna . Var försiktig vid alla tidpunkter .
3

Dra alla kablar på ena sidan men inte koppla bort någon av dem . Identifiera trådarna som leder till knapparna streck Control, LED-lampor och strömbrytare larm
4

Slopa sladdarna från larmet , . Vara noga med att inte rusa igenom den . Vanligtvis kommer du bara behöva göra två snitt genom ledningarna innan du kan starta bilen utan att larmet går av .
5

Ta bilen larm från bilen sakta och försiktigt och se till att du ha något att sätta den i. Kör bilen efter detta och binda upp alla kablar som är lösa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-alarms/89793.html

Previous:
Next:

Bil Larm

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.